| AnnaMadleine a întrebat:

Am nevoie de un sfat, daca ma puteti ajuta.
Am un prieten din copilarie ( nu mergem la aceeasi liceu, el are 16, eu 15), s-a schimbat mult, a devenit mult mai inalt decat mine in sfarsit si de vre-un an incoace a inceput sa-mi placa de el. Noi ne mai tinem de mana, iar luna trecuta m-a si sarutat. Nu ne vedem prea des, iar cand ne-am intalnit duminica trecuta m-a sarutat pe obraz cand ne-am intalnit (nu s-a mai purtat asa pana acum) si m-a mai sarutat de mai multe ori. Am realizat ca el e tipul meu de iubit (aproape) perfect, dupa 14 ani cand am devenit constienta ca-l cunosc.
Am cativa colegi de care mi-a placut si cu care ma inteleg mai bine, unul dintre ei fiind un fost iubit de mai multe ori. Desi e un cretin, pervers ordinar, are el momentele lui, dar ma enerveaza cand il vad in fiecare zi, cand ma apuca de fund, imi spune ca ma iubeste apoi pleaca cu alte fete. Dar el se poarta diferit cu mine, e un pic mai grijuliu desi nu vrea sa recunoasca, e ciudat si greu de explicat. Dar pe el il cunosc cel mai bine, despre el stiu cele mai multe lucruri, stiu cum va reactiona, ce va face si de multe ori ma surprinde cate lucruri stiu dar nu mi-am dat seama. Nu stiu ce sa fac...
Astazi insa am surprins un fost coleg de banca, in fata caruia ma pot deschide si el se poarta frumos cu mine, uitandu-se la mine, facandu-mi ochi frumosi chiar cand m-am intors spre oglinda (sala de chimie cu oglinda la chiuveta), asa ca i-am zambit frumos, facand un gest de apreciere.
Am 3 intrebari:
1. Ar trebui sa aleg unul de mai sus sau sa aleg altul?
2. Ce ar trebui sa fac cand ma intalnesc cu "prietenul din copilarie"?
3. Cum ar trebui sa procedez cu "cretinul pervers ordinar"?

P.S. Care este tipul vostru de iubit perfect?

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

1) Nu te implica cu absolut niciunul din colegi ci prietenul din copilărie.
2) Să fii ca și până acum, aceeași fată să vadă că nu te-ai schimbat, el te place așa cum ești.
3) Să-l ignori.

| Razvann97 a răspuns:

Mie mi se pare ca prietenul din copilarie este cel mai potrivit pentru tine happy. Il cunosti de mult timp, cu toate ca stii si de "cretinul pervers ordinar" poate chiar mai bine, dar acesta... este pervers, acum daca ACCEPTI ce-ti face si ca se duce la alte fete. nu stiu, eu in locul tau m-as duce pe cel din copilarie deoarece na. am "copilarit" impreuna happy. Mult noroc! Sper ca te-am ajutat in vreun fel.

| SyndicateW a răspuns:

Dai cu zarul, ce dracu daca la 15 ani umbli dupa doi mai conteaza care este potrivit?

| D33askumpik4u a răspuns:

La aceste intrebari cred ca iti poti raspunde singura si totusi prietenul tau din copilarie e cel mai ok pentru ca il cunosti si se comporta frumos cu tine si chiar te iubeste spune-i ce simti pentru el si isi va recunoaste de asemenea dragostea pentru tine daca te iubeste deci fi sincera si cel mai important fi tu insati. Sper ca ti-am fost de ajutor :*