anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de un sfat.

Daca parintii mei divorteaza...ce parere isi v-or face parintii iubitului meu,sau chiar el? Sunt disperata, zi de zi se cearta si ii aud fara sa vreau ca divorteaza daca nu se intelegcrying.Nu stiu ce sa ma mai fac.Am trecut prin prea multe.Si nu vreau sa-l pierd si pe el.

10 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Nimeni n-o sa se uite la tine cu un ochi ca tati si mami nu se mai inteleg! nu e vina nimanui ca s-a intamplat asta! e mai bine pentru toti sa fie liniste! o sa cresti si o sa realizezi ce inseamna asta! nu-ti fa probleme de lume, k lumea acum e acum nu, vorbeste de rau, te lasa la pamant. si eu am fost ca tine o data si acum am ajuns sa dau foc lumii! ai grija de tine si spune-le parintilor tai ca ii iubesti indiferent de decizia lor!

| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji! Sincer! Divorturile sunt frecvente in zilele noastre.Insa nu trebuie sa lasam un lucru atat de minor sa ne afecteze viata.Ar trebui sa ne gandim ca sunt copii orfani care inca asteapta o famile iubitoare.Sau copii abuzati in fiecare zi de catre parinti.Sau copii batuti zi si noapte.Cat despre iubitul tau, daca esti fata buna nu cred ca o sa-l intereseze altcevawinking

| cristiiiiiii a răspuns:

Pai prin treaba asta nu cred ca isi poate schimba parerea despre tine. Parintii tai sunt cu treaba lor. Oricum e pacat ca divorteaza ar trebui sa se gandeasca in primul rand la binele tau

| unknownn a răspuns:

Ce parere sa-si faca, daca sunt oameni calumea vor intelege situatia. Oricum iubitul tau sigur nu o sa-si faca o parere gresita, nici parintii lui probabil.

| Vix999 a răspuns:

Nu vad ce legatura are una cu alta.
In schimb ce ma ingrijoreaza pe mine e atitudinea ta : cum adica, conteaza mai mult ce parere isi vor face parintii iubitului si iubitul decat faptul ca ai tai s-ar putea sa divorteze?
Lumea ta inseamna ca se invarte in jurul lui, ceea ce e nesanatos total!
Schimba-ti atitudinea pentru ca nu ai garantia ca el va fi langa tine mereu.
Nu pot sa cred ca familia ta e la un pas de a se destrama si pe tine te doare de parerea lui. straight face

| BonneLess a răspuns (pentru Vix999):

Este o situatie mai delicata decat pare si poate ca in acel baiat gaseste tot sprijinul si nu se inseala. A spus ca nu este singurul lucru prin care a trecut si ii este teama ca parintii lui sa isi faca o parere proasta [ mai sunt unii parinti care judeca in felul acesta " ce naste din pisica tot soareci mananca" ].

| LineGuide a răspuns:

Nu cred ca are nicio legatura faptul ca parintii tai nu se inteleg cu relatia ta. Daca iubitul tau te iubeste, te iubeste pe tine, nu pe parintii tai.Nu cu ei are o relatie, ci tu tine, tu trebuie sa-i fi fidela, tu trebuie sa-l iubesti, nu ei.
"Daca tatal sau te indrageste, insoara-te cu el!"-Shakespeare

| hotdesire a răspuns:

Daca el te iubeste, te va intelege. Divortul parintilor tai nu are legatura cu tine.

| CcIiNnEeVvAa a răspuns:

Pai, el nu isi va face o parere gresita despre tine! Stai linistita! :* Familia lui insa, poate. Dar daca tu esti fata buna si te intelegi cu el, cu familia lui de asemenea si cu parintii tai, totul va fin regula!winking

| CcIiNnEeVvAa a răspuns:

Fi-n *