Multi dintre noi prefera ca fata sa fie cea care sa faca acel pas spre o relatie si fac pe inabordabili.
de cele mai multe ori nu ascultam strambele bagate de alti cand vine vorba de fete,deci varianta cu fostul care baga strambe cam iese din discutie,plus,ce strambe sa bage?! daca nu ai facut nimic anormal, nu poate spune nimic anormal despre tine.
cred ca ar trebui sa te duci cu un pas mai in fata, conversatii pe facebook am si eu cu fete care nu le cunosc foarte bine, insa daca tu ai alte planuri, atunci incearca sa-l scoti la o plimbare sau ceva de genu.
mareste miza conversatiilor
Poate e timid ar fi bine sa il saluti in fiecare dimineata si poate incerci sa ii spui ca il placi funda
Eu zic ca poate are pe cineva sau e timid cu fetele. Afla ce-i place, mai cere-i ajutorul in unele chestii, fa-l cumva sa afle ca il placi prin prietenii lui. Daca nu are prietena iti spun eu sigur ca nu te va refuza cu nimic.
Nu are prietena, stiu din surse sigure
Pai, ori acel baiat este timid ori nu isi doreste nimic. Daca ii place de tine, nu ar conta ce i-ar spune fostul tau prieten pentru ca nu ar baga de seama (cel putin asa fac eu). Parerea mea este sa mai intrii in vorba cu el chiar daca el nu o face si sa incerci sa ii spui sau macar sa ii dai de inteles ca il placi. Mult succes
anonim_4396 întreabă: