El ti-a zis ca va veni sa te vada si nu a venit. Asa ti-a aratat el cat de dor ii lui de tine. Ti-a zis apoi ca nu are facebook si el de fapt cere id-uri ale fetelor pe facebook. Nici nu a inceput inca relatia intre voi si el a inceput sa si minta. Sfatul meu: e bine sa fii incapatanata dar nu in orice lucru. Aceasta e o situatie in care nu merita. Alege cu grija ce merita si ce nu in viata ta. E viata ta si tu ai tot controlul asupra ei. Nu te lasa dominata de emotii. Poate sunt niste emotii de dragoste puternice care iti dicteaza tie sa treci peste anumite lucruri, cum ar fi si faptul ca e din alt oras. Dar trebuie sa ai grija. Dragostea in esenta e altceva decat emotii. Dragostea adevarata incepe in primul rand de la respect, si el nu ti-a aratat respect inca.
Pai este o situatie incalcita deoarece tu il placi dar mai intai ar trebuie sa vezi daca nu te inseala si relatile la distanta nu prea merg dincauza ca el te pote insela si tu sa il iubesti mai bine gandeste-te foarte bine inainte sa faci pasul asta bafta
Eu zic ca el nu are intentii serioase cu tine, ba mai mult se plictiseste si mai agata cate una te-am mintit nu are rost sa te framanti pentru el, oricum si de ar veni sa te vada e din alt oras...nu-l poti monitoriza...forget about, it's better:*
Mai scurt el nu vrea decat sa isi bata joc de tine. poate e o provocare
si cand vorbeste cu tine nu cred ca e singur. vrea sa te faca sa il astepti iar el e cu alte fete.credema termin`o cu el. e cal mai bine
multa bafta
fundita?