Te gândești că a făcut asta având prieten... apăi, n-o fi ea cea mai serioasă. PLus că a ezitat, nu uita asta.
Asteapta pana se v-a despartii de prietenul ei, nu te mai baga in relatia lor.Stie ea de ce nu a renuntat la el pentru tine. Poate chiar il iubeste, si experienta cu tine a facut-o sa-si dea seama de asta.
Eu daca as fi fost prietenul ei si as fi aflat de ce incerci tu sa faci cu ea, n-as ezita sa pun vreo 2 sa-ti rupa capu' pe strada.
Fata evident e semi-usuratica, faptul ca te-a sarutat cat timp avea prieten, si nici macar nu s-a sinchisit sa se desparta de el, arata caracterul ei infect.
Revenind, cea mai rapida metoda pentru tine de "a castiga fata" e sa te bagi subtil in relatia lor, sa-i arati ca esti mai bun ca celalalt, e cea mai usoara, rapida, la indemana, si in acelasi timp lipsita de etica metoda, dar va functiona daca te pricepi.
Pai daca ea nu te place sau te ignora nu are rost...renunta la ea.Nu o mai deranja daca ea te tot refuza.
Mai cu siguranta ii place si de tine,altfel nu accepta sa vorbiti prin mesaje,sau sa te sarute.Dar dupa cum se vede dragule,tine mai mult la iubitul ei, si nu vrea sa-l piarda. Daca intr-adevar o placi cu adevarat, vorbeste serios cu ia si spune-i acest lucru, daca vezi ca si atunci te ignora, este clar ca nu vrea sa aiba nimic cu tine si i-si iubeste iubitul.Pup dragule si succes
Pai, incearca sa te pui putin in locul prielenului ei care probabil ca o iubeste la fel ca si tine, eu una, zic sa ii dai timp si sa te comporti la fel ca si ea, daca nu isi iubeste prietenul si doar tine la el, asta inseamna ca este confuza si nu stie ce sa faca, arata-i indiferenta, si cu prima ocazie cand te va cauta spune-i ca ar' trebui sa se decida in legatura cu ceea ce vrea sa faca cu viata ei altfel te va pierde. Sper ca te-am ajutat! (funda? )
Fata ține la prietenul ei și nu vrea să-l rănească, de aceea te ignoră.
Renunță la ea. Există o mulțime de fete frumoase fără prieteni. Pne-te în locul prietenului ei și vezi cum te-ai simți dacă cineva ți-ar lua iubita.
Ceao! :*
beausingurlamasamea întreabă: