| erikoneko a întrebat:

Am nevoie de un sfat in legatura cu un baiat. De o perioada de timp in place acest de acest baiat(fratele unei prietene foarte bune ). Iar peste o saptamana pleaca in strainatate iar eu nu stiu ce sa fac. Imi este foarte frica deoarece exista o posibilitate foarte mare sa isi gaseasca o prietena acolo. Au mai existat unele momente intre noi pe care eu nu le-am inteles cum ar fi priviri reciproce, sau cand ma tachineaza si ma mangaie usor pe cap. Mai mereu eu inteleg gresit unele chestii si nu vreau sa fiu batjocorita. Vreau sa spun ca sunt foarte timida si nu sunt cea mai perfecta fata dar mi-as dori sa fac ceva in legatura cu asta pentru ca nu as vrea sa am regrete. Eu am 15 ani iar el 24 happy Deci imi puteti da un sfat cu ce ar trebui sa fac?

Multumesc :* funda si vot

Răspuns Câştigător
| manuel72 a răspuns:

Sincer,te va uita repede.Atata timp cat e ceva care lui nu i-ai impartasit, el n-are cum sa stie ce-i in sufletul tau. Poate fi ceva reciproc, sau poate ti s-a parut, dar o distanta la distanta e ceva ce te-ar priva de bucuriile adolescentei si toate emotiile ei. Pune-ti inima in pace si cauta ceva in jurul tau.

1 răspuns:
| erikoneko explică:

Scuze pentru unele greseli gramaticale