Buna Naru4ever! Parerea mea este sa faci ce spune inimioara ta si sa nu asculti alte vorbe, daca tu te-ai indragostit cu adevarat poti lupta pentru ceea ce iti doresti! Poate si el sa intragostit de tine:-d.Nu te mai strofoca pentru ceilalti, gandeste-te mai mult la tine ca sa iti fie bine si sa prosperi la ceva mult mai bun si mai frumos in viata! O zi frumoasa! Ma bucur daca te-am putut ajuta. Funda?:X
Poi de dragoste la prima vedere nu poti sa scapi asa ca... poti alege sa lupti, dar nu despartindu'l de iubita lui. Pur si simplu imprietenestete cu el vorbiti, gasiti lucruri in comun si apoi vezi daca se intampla ceva.:*bafta, sper ca te'am ajutat
Buna.nu sunt utilizatoarea sunt o pr ft buna dea ei.mi-a dat contul ei pentru ca eu nu stiu sa imi fac si ea nu mai are internet... eu am 12 ani.si mie mi se intampla asa ceva chair in acest an... dar e cam diferit.sa iti povestesc: eu sunt in clsa a6-a.am 12 ani.si imi place un baiat din clasa a8-a. e ftft frumos.e blond. ochi albastri.in fine. e foarte frumos. dar nucred ca s-ar uita dupa o fata mai mica.si in + k are o prietena.ma rog.mai multe
dar e foarte dragut. colegele mele rad de mine. pentru ca aunci cand il vad incep sa chichotesc k o nebuna.|o|. cred ca ar trebui sa renunt pentru ca e mai mare.dar e asa de frumos inccat nu ma pot abtine. ideea e k eu sunt foarte buna prietena cu sora lui din clasa a7-a.deci eu sunt intra 6-a ea e in a7-a isr el intr-a 8-a. am decis sa las balta totul dar nu pot.se pare k sunt ''nebuna'' dupa el.ma rog. eu ti-as sugera sa te imprietenesti cu el si sa fiti amici. poate lucrurile o sa se schimbe.si scuze k m-am descarcat si eu
Pai, ce sa zic?! Cam complicat. Si eu sunt fata si stiu cum e. Si eu m-am indragostit de un baiat care a fost cu mine de la gradinita dar macar eu il cunosc si nu a fost dragoste la prima vedere. Nu stiu ce sa zic. In locul tau as avea doua optiuni:1)sa astept sa se desparta de fata aia (dar astepti mai mult) sau 2)pune-o pe fata care este cu el in clasa sa o faca pe actuala prietena geloasa dar ai grija! Baiatul se poate indragosti de prietena ta. Incearca sa te apropii de el, sa vezi ce-i place, ce nu-i place:incearca sa gasesti puncte comune. Apoi pune-o pe prietena ta sa puna vorbe bune despre tine si vorbe rele despre actuala. Cam atat am avut de spus. Poate ti-am dat vreo ideee, nu stiu.
Belingot întreabă: