| FluturashullThau a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Prietenul meu cu care am o relatie de un an si doua luni ma inseala cu cateva din prietenele mele eu nu am stiut pana acum nimic dar acum cateva ore am aflat de la cateva persoane foarte apropiate ca de la revelion ma inseala ma doare foarte tare si nu stiu ce ar trebui sa fac va rog ajutati-ma. Cum sa ma despart de el? Sa ii spun de ce sau doar ca nu vreau sa mai fiu cu el? Dau fundita

13 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Serios? Te doare? Ar trebuii sa fii mandra! El e inca cu tine. Isi satisface nevoile cu prietenele tale dar mereu se intoarce la tine si asta ar trebui sa spuna multe despre cat poate sa tina la tine. Ca baiat ai nevoi si uneori mai vrei ceva diferit dar mereu te intorci acolo unde te simti bine, acasa, in cazul lui, la tine happy

| Astaeparereamea a răspuns:

Hai mai, vrei sa spui ca a facut sex cu ele? ce prietene penale ai tu

| BloodyBlade a răspuns:

Pai...cred ca ar trebui sa aveti o discutie in care sa-i pari superioara lui, sa vada ca nu-ti pasa si ca in acelasi timp ai o inima mult frumoasa si mai buna ca a lui.Crede-ma o sa-l doara! O sa-si dea seama ce a pierdut si iti va cere iertare! P.S.:il poti "omori"cu indiferenta sau cu dragalasenia ta! Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| SoulReaver a răspuns:

Eu in locul tau nu as accepta. Oricat ar durea desparte-te de el. N-are rost daca el umbla cu cioara vopsita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ora asta trebuia sa te doara in fund de el. Cum de mai stai pe ganduri...

| Allergikaa a răspuns:

Cu cateva persoane? de la revelion? Doamne daca aflam eu acu cateva ore asa ceva era batut si parasit. Sper sa faci la fel.

| Domiinic a răspuns:

Sincer e o persoana care te face sa suferi oare merita sa ai langa tine o persoana de genul asta.Adica dupa parerea mea dupa un an si doua luni face asta inseamna ca nu se respecta pe el.Este posibil sa fie si niste sentimente care sa nu o sa te lase chiar asa usor sa faci asta dar asa vad eu lucrurile nu stiu daca chiar o sa te ajute asa mult perspectiva mea.

| Domiinic a răspuns:

Si invata sa iti alegi persoanele din jurul tau.Bafta!

| cookyeh a răspuns:

Desparte-te de el fata-n-fata si da-i si o palma, se va simti foarte prost si va avea de suferit mai mult decat tine.

| YONYELLA2012 a răspuns:

Ii spui in fata ce stii si ii spui ca nu are rost el sa umble cu altele si tu sa il astepti. te va durea sufletul, stiu, dar asta e pentru tine. gandeste-te

| Toreador a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti gasesti iubirea in alta parte sau sa vorbesti cu el.

| sabin25 a răspuns:

E foarte simplu. Il iei La o discutie, si i spui ca tu nu suportii sa fi inselata. te despartii de el... ca sunt multi altii... Poti judeca, daca te inseala cu altele inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, si ca s-a saturat de tine

| sorra99 a răspuns:

Simplu: Il ignori si nul bagi in seama sau insealal si tu!