Martea este una din zilele cu 3 ceasuri rele... Este o mare prostie din partea amandurora ca doriti sa va dezvirginati amandoi, fiind total nepragatiti. Cu siguranta ca veti ramane cu un gust amar, iar fata cu o mare deliluzie...Pana la durerea fizica, ganditi-va la cea sufleteasca.
Mai asteptati cativa ani, sa mai cresteti. Nu cred ca va trebuie copiii la varsta asta. Mijloacele de contraceptie nu sunt 100% sigure... Si daca le folosesti incorect, nu-si fac efectul, si risti sa te trezesti tata. Mai lasati timpul sa treaca, sa va maturizati.
Te vaaaaad . Amice daca faci cu ea preludiu la greu cam 30 de minute ar trebui sa nu o mai doara asa de tare.Trebuie sa FIE lubrifiata calumea. Poti sa folosesti lubrifianti pe baza de apa ca sa nu rupa pe Mos Costica! Cand e excitata calumea-incet si gentil o penetrezi dar nu dintr-o bucata ca taranu -daca nu vrei sa faca aia pe ea . Daca vezi ca o doare o saruti, o lingi =aiurea mai suna, ideea e sa o distragi de la durere. Tine cont pentru fete Dezverginarea trebuie sa Fie un lucru special sa aiba amintiri placute toata viata.Nu te lua dupa ea daca incepe sa miorlaie-daca va opriti o sa Fie nasol si nu o sa mai vrea prea curand...Tandru.Gentil si Multa Dragoste.
Dupa preludiu, cand hotarasti sa o pentrezi priveste fata in ochi si vei sti daca o doare dupa expresia fetei si vei sti ce e de facut.
Pe toate fetele le doare, pentru ca asa e la dezvirginare(li se rupe himenul), trebuie sa o inciti(preludiul) inainte de contactul sexual, ca sa se simta bine si sa o doara mai putin.Din cate stiu pe baieti nu ii doare.Bafta!
Cati ani ai, ca daca esti tu ala de la profil nu-ti dau mai mult de 14-15.
Daca ma insel, atunci imi pare rau.Inainte de actul sexual in sine, exista preludiul.Acesta o va ajuta sa scape de durere.
(preludiu insemnand sarutari, mangaieri, sper ca ai prins ideea).
Preludiul trebuie sa dureze destul de mult, 30 de minute, chiar o ora, dar depinde si cat de repede ajunge la orgasm.
La baieti se poate rupe ata, nu este neaparat.
Daca tu esti in poza aia inseamna ca postarea ta e lipsita de credibilitate pentru ca e practic imposibil ca tu sa faci sex cu o fiinta umana.
La baieti nu stiu daca e vr-o durere
Dar la fete da. Depinde cum stii s`o iei
Adica trebuie sa fie excitata tare ca sa nu o doara asa mult si sa o iei usor
Oricum cred ca totul o sa vina de la sine atunci
Bine ca planifici cand sa faci sex dar habar n-ai cum sa o faci. stiu ca totul vine de la sine snu trebuie pregatit ora secunda etc. trebuie sa o ei usor sa faceti preludiu sa ii spui ca o iubesti si sa o ei usor sa ai rabdare cu ea.