| Darius500 a întrebat:

Am nevoie de un sfat rapid. Marti (17 Septembrie) vreau sa fac dragoste pentru prima data cu prietena mea. Ea este virgina. Pe fete le doare la dezvirginare? Daca da cum sa fac sa nu o doara?
Pe baieti ii doare cand rup himenul?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Martea este una din zilele cu 3 ceasuri rele... Este o mare prostie din partea amandurora ca doriti sa va dezvirginati amandoi, fiind total nepragatiti. Cu siguranta ca veti ramane cu un gust amar, iar fata cu o mare deliluzie...Pana la durerea fizica, ganditi-va la cea sufleteasca.

| Alcyon a răspuns:

Mai asteptati cativa ani, sa mai cresteti. Nu cred ca va trebuie copiii la varsta asta. Mijloacele de contraceptie nu sunt 100% sigure... Si daca le folosesti incorect, nu-si fac efectul, si risti sa te trezesti tata. Mai lasati timpul sa treaca, sa va maturizati.

| Danysan a răspuns:

Te vaaaaad laughing. Amice daca faci cu ea preludiu la greu cam 30 de minute ar trebui sa nu o mai doara asa de tare.Trebuie sa FIE lubrifiata calumea. Poti sa folosesti lubrifianti pe baza de apa ca sa nu rupa pe Mos Costica! Cand e excitata calumea-incet si gentil o penetrezi dar nu dintr-o bucata ca taranu -daca nu vrei sa faca aia pe ea laughing. Daca vezi ca o doare o saruti, o lingi =aiurea mai suna, ideea e sa o distragi de la durere. Tine cont pentru fete Dezverginarea trebuie sa Fie un lucru special sa aiba amintiri placute toata viata.Nu te lua dupa ea daca incepe sa miorlaie-daca va opriti o sa Fie nasol si nu o sa mai vrea prea curand...Tandru.Gentil si Multa Dragoste.

| didiDia a răspuns (pentru Danysan):

Grozav raspuns. Bravo!

| MisFit20 a răspuns:

Dupa preludiu, cand hotarasti sa o pentrezi priveste fata in ochi si vei sti daca o doare dupa expresia fetei si vei sti ce e de facut.

| Keith a răspuns:

Pe toate fetele le doare, pentru ca asa e la dezvirginare(li se rupe himenul), trebuie sa o inciti(preludiul) inainte de contactul sexual, ca sa se simta bine si sa o doara mai putin.Din cate stiu pe baieti nu ii doare.Bafta!

| BlakeLively a răspuns:

Cati ani ai, ca daca esti tu ala de la profil nu-ti dau mai mult de 14-15.
Daca ma insel, atunci imi pare rau.Inainte de actul sexual in sine, exista preludiul.Acesta o va ajuta sa scape de durere.
(preludiu insemnand sarutari, mangaieri, sper ca ai prins ideea).
Preludiul trebuie sa dureze destul de mult, 30 de minute, chiar o ora, dar depinde si cat de repede ajunge la orgasm.
La baieti se poate rupe ata, nu este neaparat.

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Daca tu esti in poza aia inseamna ca postarea ta e lipsita de credibilitate pentru ca e practic imposibil ca tu sa faci sex cu o fiinta umana.

| C26 a răspuns:

La baieti nu stiu daca e vr-o durere thinking
Dar la fete da. Depinde cum stii s`o iei happy
Adica trebuie sa fie excitata tare ca sa nu o doara asa mult happy si sa o iei usor thinking
Oricum cred ca totul o sa vina de la sine atunci happy

| chhhzdup a răspuns:

Bine ca planifici cand sa faci sex dar habar n-ai cum sa o faci. stiu ca totul vine de la sine snu trebuie pregatit ora secunda etc. trebuie sa o ei usor sa faceti preludiu sa ii spui ca o iubesti si sa o ei usor sa ai rabdare cu ea.