Are dreptate. Ai vrea sa stea inchis in casa? Logic ca vrea sa iasa si el cu baietii. Si nu vad problema, pe langa o prietena trebuie sa aiba si altii amici cu care trebuie sa iasa. Dupa ce s-ar desparti de tine cu cine ar mai iesi daca acum ignora toti prieteni din cauza ta? Eu zic sa o lasi mai moale, daca nu vrei sa-l pierzi.
Ideea e ca esti de abia de aproape 2 luni cu el...nu grabi relatia.Lasa sa vina totul de la sine. Daca te inseala va fi pierderea lui. Poate ca vei suferi dar timpul le vindeca pe toate.
Pai fa distinctie- cu ce il sufoci, si cu ce iti este dor de el.
Este una sa vrei sa stea cu tine, pentru ca iti place sa fie langa tine si este total alt lucru sa fi geloasa si sa iti fie tot timpul frica sa nu il pierzi.
El spune ca il "sufoci" in sensul ca nu mai ai incredere in el (pesemne ca vreo fata ti-a dat de gandit, mno? )
Iar tu te referi aici sa il "sufoci", in sensul sa il bati la cap sa stea cu tine.
Gresesc?
Nu e bine sa fi geloasa. Pana la urma o sa plece singur pentru ca nu mai ai incredere, iar tie o sa iti para rau, pentru ca o sa realizezi ca nu este neaparat nevoie de "alta femeie" ca sa il pierzi.
Si, cel mai bine ar fi sa vb cu el, sa ii spuui ca atunci cand il "sufoci" nu o faci datorita geloziei, ci pur si simplu vrei sa fi mai mult cu el.
Altfel, ce sfat iti pot da?
Buna! Baietii astia...tot timpul au dreptate(asa gandesc ei). Faptul ca iasa mereu cu prietenii lui si il deranjeaza ca ii spui acest lucru, denota faptul ca e genul de baiat care vrea libertate in relatie si nu suporta ideea de a-i "reprosa" ceva. Faptul ca sunteti de 10 luni, iar de 1-2 luni iasa mult cu prietenii, ar trebui sa te puna putin pe ganduri si sa-ti raspunzi la niste intrebari: de ce iasa acum si nu a iesit de la inceput? de ce iasa atat de des? de ce nu ma ia si pe mine cu el? de ce spune acum ca nu mai suntem ca la inceput? etc Se comporta ciudat si stii si tu asta. Exagereaza cand spune ca esti sufocanta(asa te vede el), dar tu nu faci decat sa-i atragi atentia indirect, adica certandu-l de fapt ii spui: de ce iesi numai cu ei si pe mine nu ma bagi in seama, vreau sa stai si cu mine. Eu zic sa nu-l mai certi si sa-l lasi cateva zile in pace, sa nu-i mai spui nimic sa vezi cum se comporta, iar daca continua, ia-l deoparte si spune-i ce te deranjeaza, comunicati! Daca te iubeste cu adevarat, atunci o sa mai rareasca iesirile, daca nu reactionaza si continua sa iasa...atunci nu stiu ce sa mai zic. Poate cineva din gasca lui ii baga in cap chestii aiurea despre tine si de asta se comporta asa sau poate sunt si fete in gasca lor(dar nu recunoaste), poate simpatizeaza pe cineva, nu stiu ce sa zic. Si ca sa-ti raspund la intrebare: nu esti sufocanta; asta cred ca face orice fata a-l carei prieten se comporta asa.
Zic ca nu ai de ce sa titi faci griji. daca nu e nici o fata atunci e un lucru firesc
E normal sa pastrati o anumita distanta intre voi. Daca a'ti continua sa iesiti numai voi doi, ai ajunge intr'o situatie in care sa te saturi ori tu de el ori el de tine. E ok sa iasa si cu baietii, atat timp cat tu ai incredere in el. Nu are cum sa se izoleze numai cu tine si sa uite si de prietenii lui. Pentru un baiat e mai greu sa se imparta. Cel mai uitil ar fi sa ii reprosezi acet lucru intr'un mod cat mai calm si frumos, dupa care fii sigura ca nu va uita de tine.