O relatie ar trebui sa se bazeze pe incredere si respect.
Tot ce trebuie tu sa faci este sa-l iubesti in continuare, sa-i dai motive sa ramana alaturi de tine si astfel nu se va duce la alta.
O zi frumoasa!
Nu este bine ce faci.Inseamna ca nu ai incredere in el. Vorba cuiva de aici. Daca as afla, fiind in locul lui, ti-as da papucii. Dragostea se bazeaza pe incredere reciproca.Ce ai spune daca si el ar pune pe un baiat sa se dea la tine? Si tu sa afli asta.Nu ti-ar conveni.
O sa-ti zica merci prietena ta.
Eu unul ti-as da papucii in secunda doi daca as afla ca ma "testezi".
Daca afla, sigur o sa se supere+prietena ta e in toate mintile? parerea mea e ca nu trebui sa te joci cu astfel de situatii. exista sansa sa nu muste momeala exact din cauza ca e prietena ta si poate ca sa-r gandi "daca ma dau la asta, o sa afle Diana, deci mai bine nu"-si planul tau ar fi fara rost.eu spun sa nu iti bati capul momentan cu asta.sa ti-l bati atunci cand iti va da motiv sa crezi ca te poate insela
Nu. Increderea se cladeste in timp, nu ai cum sa ai incredere in el dintr-o data. Trebuie sa ai rabdare. La fel e si in cazul lui. El incearca sa aiba incredere in tine si tu complotezi pe la spatele lui, incercand sa il testezi, desi nu ti-a dat motive sa te indoiesti de el. Incearca sa lasi lucrurile sa decurga normal, natural, iar daca vreodata iti da motive sa il banui de ceva, atunci te poti gandi la variante de testare. Nu implica pe nimeni altcineva in relatia voastra, nici prietena/prieteni, nici parinti, amici, frati etc, intr-o relatie nu e loc decat pentru doi: el si ea
Unde este dragoste adevarata nu exista dubii. Daca te iubeste nu iti face griji nu te va parasi pentru nimeni. cius :*
Ai o problema ....prietena+iubitul? Daca se indragostesc in acest joc al tau?
Ai incredere in el pana te inseala, pana atunci nu face teste, tu vei suferi.
Sa nu faci prostia asta el se va supara ca nu ai incredere in el barbati sunt complicati daca fac asta el te va parasi ptc simte ca nu ai incredere in el si relatia nu are rost deci iti spu inca odata NU FA ASTA!