| Anonimawsj07 a întrebat:

Buna TPU! Am nevoie de un sfat. Vreau sa uit de un baiat și nu prea stiu cum. Ideea e ca stiu ca nu ma vrea și ca nu îi pasa de mine, dar parca creierul meu nu procesează aceasta informație și când îl vad ca se comporta așa cu mine ma atrage tot mai mult. Nu înțeleg de ce ma atrag atât de tare băieții rai, adică astia de cartier care nu au pic de respect fata de o fata. Modul in care imi spune toate acele vrăjeli mi se pare atât de atrăgător, încât as putea sa îl iert de fiecare data când ne certam și se întoarce la mine. Stiu ca nu e bine cum gândesc, dar nu stiu cum as putea sa imi schimb gândirea. Băieții cuminți mi se par foarte plictisitori și parca ma ridica prea mult in slavi. Mai bine trăiești cu unul ca Hardin decât sa te plictisești cu unul ca Noah, nu? (pentru cei care s-au uitat la After). Va rog sa luați întrebarea in serios!

Răspuns Câştigător
| BlueeRoss3 a răspuns:

Iti faci o defavoare sa alegi pe cineva care nu te alege.
Esti atrasă de asa ceva pentru că stai prost la capitolul stima de sine.
Si eu am fost atrasă de acel tip de "băiat rau" Dar nu sunt atât de nebuna încât să nu mi cunosc adevarata valoare. Tu vrei un om pe care te poti baza, un om de viitor? Incearca sa iti crești stima de sine, până atunci tot o sa accepti firmituri. Da..baiatii rai sunt atrăgători ca au gura mare, tupeu, te prostesc din două vorbe și atât, pe o fata cu un self concept de rahat e Dumnezeu pe pământ asa ceva. Băieții cuminți sunt cam lipsiți de caracter asa... Si e nașpa ca fix ei care sunt cei mai buni nu prea sunt interesanți ca nu stiu sa deschida gura sau să facă oferte..si da sunt plictisitori, însă de viitor. Un băiat rau te atrage pentru că așa funcționamlaughing ce te respinge te atrage, dar nu e sănătos, când o sa dai de alt băiat mult mai ok o sa iti treaca de toti hăndrălăii ăștia plini de aere, un băiat cuminte si retras nu o sa ti se mai para plictisitor. Probabil tu esti obișnuită cu un anumit tipar din copilăria ta, probabil tatăl tău nu ti a oferit asa iubire si ai cam luptat pentru ea, ai niste programe toxice.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Vreau sa uit de un baiat și nu prea stiu cum"

ia-ți altul, e simplu, e plin de ei!

| Violleta2022 a răspuns:

Cupleaza-ti creierasul fetita, ca golanii iti aduc numai necazuri, boli, lacrimi si-ti distrug toata viata.
Nu cauta necazul cu lumanarea ca nu te vad bine!

Cu un curvar, golan si baiat rau NU vei putea fii niciodata fericita, dimpotriva, batura, voiolata, aruncata pe strazi cu burta la gura, plina de boli cu transmitere sexuala samd.

| VoidEternal a răspuns:

Raspunsul e mai complicat, dar cauza rezida invariabil intr-o problema de-a ta cu stima de sine.

De ce sunt fetele atrase de baietii "rai"? Pentru ca viseaza ca acei baieti au de fapt o latura sensibila, dar una care le va fi aratata doar lor.

Mai pe sleau: "uite ce deosebita sunt eu pentru ca am vazut prin masca de bad boy a acelui baiat si am ajuns la miezul caldut" pe cand toti ceilalti au vazut doar un necioplit ignorant. Iti zic imediat si despre ironia din spatele afimatiei asteaia.

"uite ce deosebita sunt eu pentru ca numai cu mine acel bad boy e de fapt iubitor si cald"

Notiunile astea locuiesc mai mult sau mai putin la nivel de subconstient, poate esti constienta ca le ai, poate ca nu.

Problema consta in faptul ca nu esti asa deosebita, multe, multe fete cred ca "doar ele" pot ajunge la miezul ala moale, care de cele mai multe ori, ce sa vezi, nu e acolo! Si nu e acolo, tocmai pentru ca acesti baieti sunt atat de cautati, iar asta incurajeaza superficiliatatea. Daca ai 2-3-5 fete in stand-by, cam ce nevoie mai ai sa cresti ca om, sa-ti dezvolti calitatile, empatia, sensibilitatea? "Nu-i convine asteia ca de fapt sunt un golanete si ma doare la 3 metri in spate de ea? Nu-i nimic, mai am niste numere in agenda. "

Pana la urma ramai doar cu ce e el de fapt. O carapace gaunoasa in care te asteptai sa gasesti ceva, dar nu ai gasit nimic. Dar pana sa te prinzi, e deja prea tarziu.

Dar nu e panica, sunt destui prosti din astia plicitisitori care te vor asculta, care te apreciaza si te ajuta sa te vindeci, sa vezi ca de fapt nu toti baietii sunt la fel, ca apoi sa fii libera peste un timp sa-ti cauti urmatorul golan.winking

| Goete a răspuns:

Trebuie sa incerci unul care o are mai.mare laughing

| paul123paul123 a răspuns:

Daca faci doar ce simti, o sa ajungi amanta de interlop... Un om corect are familie... Du-te la Sfanta Biserica