anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de voi!
Acum 2 ani m-am indragostit de un baiat cu mult mai mare decat mine(intre noi e o diferenta de 13 ani) si am fost cu el o scurta perioada de timp(3 saptamani). Ne-am despartit deoarece tatal meu vitreg mi-a impus asta, spunandu-mi ca el se desparte de mama daca eu continui relatia cu „X". Si am renuntat, dar nu intr-un mod prea frumos: nu i-am explicat nimic, pur si simplu nu i-am mai dat nici un semn de viata.Am gresit cu asta, mai ales ca il iubeam din suflet si STIU ca si el tinea la mine. Intre noi nu s-a intamplat nimic, adica nu m-am culcat cu el...de altfel si timpul a fost foarte scurt, iar noi visam ca vom fi impreuna toata viata.Acum,am devenit mai independenta: locuiesc singura in Bucuresti, sunt la liceu si invat foarte bine, am si bursa de merit, si cred ca sa putea sa reiau relatia cu el...imi doresc asta foarte mult. ENORM! Maine e ziua lui de nastere si ca in fiecare an vom vorbi, dar nu stiu ce sa ii spun. Vreau sa il invit intr-un club. Ce parere aveti? fac bine? alte idei? va rog!

Răspuns Câştigător
| deea89 a răspuns:

Parerea mea...eu l`as invita la un suc, chiar daca este ziua lui.As vorbi cu el sa vad daca este singur, daca are pe cineva in viata lui chestii de gen. Daca nu are pe nimeni as incerca sa inceput pe ocolite subiecte de vorbim pe tema de noi 2, ce a fost ce s`a intamplat, etc.Asa poate ai putea sa ii explici si ce s`a intamplat cand va`ti despartit.De acolo vezi tu te descurci.mult succes tine`ma la curent :*

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Invita-l intr-un loc linistit, oriunde.Nu conteaza ca nu poti vorbi,chiar ii poti spune lucrul asta.Fa-i cadou o clepsidra,e ziua lui, nu? Doar asa, sa aiba ceva de la tine de ziua lui. Sper ca deja i-ai explicat ce s-a intamplat acum doi ani.Citeste niste glumite pe net si alege-ti cateva sa le poti spune, nu prea multe.Sa stii ca si daca taci, tot ii transmiti ceva, asa ca poti tacea linistita.Cred ca va prelua el initiativa.In rest ce sa-ti spun? Sa ai parte de dragostea ta!

| CristiPavel a răspuns:

Normal ca faci bine.;)

Cred ca ai nevoie doar de putin mai multa incredere in tine, pentru a descoperi ca ea se afla deja in tine, te-ar ajuta asta:
http://castigatimp.com/iti-dai-seama-cat-esti-de-tare/

| adelle23 a răspuns:

Daca tu ai hotarat sa nu mai fiti impreuna, el daca avea ceva pentru tine, insista mai mult. Sfatul meu este sa nu tragi de el. Din ce am inteles eu, el nici macar nu ti'a cerut o explicatie de ce nu ai mai dat nici un semn. Prea mult nu l-ai interesat, asa ca parerea mea este sa nu il inviti in nici un club. Noi vrem sa fim invitate nu sa invitam big grin.

| adriana_8719 a răspuns:

Stiu sigur ca nu are pe cineva. Dar mai e o problema, aceeasi pe care o aveam si atunci cand eram cu el: atunci cand vorbim mi se taie respiratia si nu mai pot vorbi, nu am idei de discutie...pur si simplu ma holbez la ochii lui verzi. Imi e si frica de reactia lui.Dar o sa incerc sa il invit la un suc. Multumesc de sfat:*