Ignoranta doare cel mai tare. El nu te iubeste, daca te iubea nu iti facea toate astea, incearca sa il eviti si sa nu ii raspunzi la telefon, gaseste.ti pe altcineva care sa te merite! Nu uita: Dupa autobuz si dupa baieti sa nu alergi NICIODATA! o sa vezi ca in timp isi va pierde cheful sa te faca nefericita, sfatul meu? : NEXT!
Simplu,nu-i mai raspunde la tel! vrea doar sa te supere,sa te faca sa suferi! incearca sa te arati indiferenta in fata lui, chiar daca ajungi acasa si plangi pana dimineata.u incearca sa nu-i mai dai satisfactzia sa te vada suferind! arata-i ca nu-ti pasa d c sp sau face si daca s poate incearca sa te vada flirtand cu vreun baiat, chiar daca acest flirt nu va merge mai departe macar ii arati ca te intereseaza(asta sa nu-si dea el seama ca faci intentzionat)
succes!
Partea aceea cand sta cu tine si ca ii bate inima inseamna ca in excitidin partea mea bravodar cealalta faza...eu cred ca tu inca il mai iubesti si de aceea trebuie sa-l accepti asa cum e iar cand va pleca du-te si tu dar pe ascunsspunei ca poate vei venisi sa-l spionezio sa fie amuzant(fundita?)
Incearca sa fi indifereta sau macar sa pari! Ii dai prea multa atentie, si pui "botul" la tot ceea ce iti spune el si acest lucru il face sa te provoace tot mai tare pentru ca el sa se simta ca iti pasa de el si te afecteaza ceea ce face! Bafta!
Sa-ti vezi de viata ta, pune toate lucrurile in randuiala si vezi el ce loc ocupa in randuiala facuta de tine? Daca iese undeva mai sus decat de pozitia "ala care si-a batut joc de mine si eu l-am uitat" atunci nu este in regula ceva.