Te inteleg. Draga mea, cu parere de rau, iti spun ca prietena ta este vinovata. Banuiesc ca fiind prietena ta cea mai buna, stia ca tu simti ceva special pentru A. Imi pare rau de tine... Asa am patit si eu. Uite cum sa faci : Te duci frumos la A fara sa mai fi timida si nesociala si ii spui fain frumos ce simti pentru el. Il intrebi daca doreste sa iti fie iubit. El iti va da un raspuns, daca raspunsul va fi pozitiv, el va fi arma cu care sa te razbuni pe prietena ta cea mai buna. Si, stiu ca iti va fi greu dar trebuie sa te gandesti ca daca ea a fost in stare sa se sarute cu acel baiat stiind ca tu il placi atunci nu are nici o scuza! Fao sa se simta prost sarutandu-te cu el in fata ei. Ii va fi ciuda si va arata asta. Si pune-l pe A sa aleaga intre tine si ea, spunand-ui ca il iubesti, dar toaate astea in fata ei. Daca va spune ca te alege pe tine sarutal de fata cu ea si spune-i ca il iubesti. Ea va fi extrainvidioasa si poate te va lua la bataie, daca te ia la bataie las-o sa dea ea prima in tine, si dupa aia dai un picior un burta cat poti tu de tare, si un pumn in fata si spune-i ca merita tot ce pateste. ( nu incepeti sa va trageti de par pentru ca veti arata ca niste tate).
P. s : Iti spun toate astea din propia experienta. Eu is mai nebuna de fel si de aceea am reactionat asa cand prietena mea sa sarutat cu baiatul de care imi placea. Te rog bateo ca merita!
Sper sa te ajute! :*:**::*:*
Deci nu am ce comenta eu as face la fel! o colega doar ii facea ochi dulci prietenului meu si am batut-o dupa ore... raaau de tot saraca fata nu mai are tupeu sa comenteze la mine: ce vrei asa sunt eu mai geloasa fde fel
Mai, oricat ai incerca sa tii pe cineva langa tine "legat" in dragostea ta pentru respectivul(a). Nu vei reusi si nici nu cred ca vei vrea sa stea cineva cu tine pentru ca "il iubesti", ci pentru ca TE iubeste, ori asta nu poti s-o creezi tu! Trebuie sa fie liber sa iubeasca pe cine vrea, elibereaza-l din mintea ta, si peste timp daca o sa se indragosteasca de tine si o sa mai aiba sanse poti sa te gandesti atunci ce sa faci! Nu cred ca daca cineva de care nu iti place ar fi scris intrebarea asta pe forum referindu-se la tine te-ar fi incantat!