| Musiclove18 a întrebat:

:*Am nevoie iar de ajutorul vostru :-s. Dupa cum bine stiti unii prietenul meu e plecat in Ungaria. Vorbim canstant, insa azi cand am intrat pe mess cel mai bun prieten al lui a intrat pe mine si m-a intrebat cum de m-am despartit de Norby :O! el tocmai iesise, i-am zis ca tocmai am vb si ca suntem foarte ok.Am decis ca pana la proba contrarie sa am incredere in el.Asa ca nu m-am pripit in a fi suparata pe el sau ceva.Cand a intrat asa frumos i-am zis ca am incredere in el si i-am aratat ce a zis Paul(prietenul lui)"si ce vrei sa imi spui prin asta?" straight face asta a zis. I-am zis ca vreau sa stiu daca e adevarat daca a zis sau nu."Nu, nu am zis" i-am zis ca daca el zice il cred.Insa ce motiv ar avea prietenul lui sa ma minta ca ne intelegem ffff bine. L-am intrebat daca chiar ii ok si n-am motive sa imi fac griji si a zis "Doamne Feri ce ai acum?" am zis ca nimic, numa am vrut sa stiu daca ii ceva sa rezolvam.straight faceO zis ca nu ii nimic.De atunci tot vb.straight faceDa' nu stiu ce sa cred.:-s Sunt asa de speriata. Un sfat va rog tare tare mult mereu m-ati ajutat.Multumesc:*

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"Insa ce motiv ar avea prietenul lui sa ma minta ca ne intelegem ffff bine." - Cum ce motiv ar avea?
Vă înţelegeţi "ffff bine" şi el ar vrea să vă înţelegeţi şi mai bine iar Norbert îi stă în cale.
Divide et impera!
Nu ai de ce să fii speriată.
Szia!

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai de ce să te speri. Se poate ca prietenul lui să-ţi fi spus asta pentru ca să vadă care e reacţia ta. Şi mi se pare normal ca prietenul tău să reacţioneze aşa din moment ce el se aşteaptă să ai încredere în el şi în relaţia voastră. Nu ai de ce să fi speriată, calmează-te. Gândeşte-te că dacă numai eraţi împreună prietenul lui nu te întreba cum v-aţi despărţiţ, e fără sens! Baftă!

| adina_6125 a răspuns:

Hy.sar putea ca prietenul lui sa te placa si el si sa fie gelos si sa incerce sa va desparta.nu are rost sa ii ceri socoteala prietenului tau poate asa chiar va veti desparti mai bine vb cu prietenu lui si il intrebi dc o zis chestia aia si lamuriti problema odata pentru totdeauna

| andradat a răspuns:

Bozgoroaica proasta. Taranilor

| butt3rfly16 a răspuns:

Atata timp cat ai incredere in el nu trebuie sa te indoiesti de ceea ce iti spune.Cat despre faza cu acest prieten al lui poate a fost undv o neintelegere si nu a priceput cevahee hee. Daca ti neaparat sa aflii ai putea sa-l intrebi pe acest amic de unde a auzit asta si cine i-a zis.Atata timp cat nu exista dovezi care sa sustina ceea ce a spus acest Paul nu trebuie sa-ti faci griji.winking

| Zenithf a răspuns:

Da, i-o fi zis iubitul tau lui ca ii este asa de greu departe de tine si ala o inteles ca zice ca ii este asa de greu despartit de tine.
Daca ar fi fost ceva ascuns, atunci iubitul tau nu ar fi reactionat asa. Ma bucur ca lucrurile s-au clarificat, acum merg sa iti citesc intrebarea urmatoare. laughing