Buna! eu nu stiu ce este in sufletul tau, in schimb pot sa iti dau un sfat fii tare, o sa vezi ca te obisnuiesti cu idea asta iar daca in caz ca nu te obisnuiesti poti sa vii la mine sa...
Buna. Ar trebui sa-ti gasesti o activitate sa te tina distrasa adica sa nu te mai gandesti la el. Bafta. Ai grija.
Trec prin aceasta situatie. Primele 2 luni sunt foarte grele. Dupa aceste luni te obisnuiesti.
Doar ca iti trebuie o activitate ca sa nu te gandesti la el mereu. Si timpul va trece foarte repede.
Stiu ca e greu. Este foarte neplacut gandul ca persoana iubita este atat de departe de noi, indiferent de durata.
Dar totusi, gandeste-te ca tipul pe care il plac eu trebuie sa plece l facultate in Bucuresti anul viitor. Eu mai am cativa ani de liceu de facut, pe urma voi pleca si eu la facultate. Deci cred ca o sa treaca vreo trei-patru ani...
Sfatul meu pentru tine este sa iti blochezi gandurile inspre el, prin activitati simpatice si un program incarcat cu hobby-urile tale. Succes!
Stai linistita ca 4 luni vor trece repede, cand ti-e dor de el vorbiti la telefon, va scrieti, va vedeti pe net. Trebuie sa nu te gandesti mereu la asta, petrece-ti timpul cu prietenii.
Cumpara un dildau...trec printr-o situatie asemanatoare si iti spun ca o sa te obisnuiesti dupa ceva timp
Heii, stiu cum e! La mine a fost invers eu am plecat la mama pentru 3 luni jumatate in Spania, am crezut ca mi se rupe sufletul nu alta, dar tot ce am facut a fost doar sa ma gandesc la clipa cand il voi revedea din nou si la momentul cand ma va strange in brate, asta mi-a dat o mare putere, in ciuda timpului care a trecut nespus de greu, dar a trecut. Mi-a fost greu dar intr-un final am trecut peste. Fii tare si ai incredere in el, vor trece si lunile astea. Te pup! Ai grija! :*
Stii cum se spune, IUBIREA INVINGE TOT! mai ales o perioada de 4 luni..eu nu suport sa nu mi vad prietena cateva zile, dar 4 luni Stiu ca ti se rupe sufletul, dar trebuie sa fii tare! puteti vorbi la telefon, pe net..chiar daca nu se compara cu intalnirea fata in fata..asta e asa ca o rezerva. iubiti-va mult si sincer si sa vedeti cat de dulce va fi revederea