anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie sa ma descarc, pentru ca nu am cu cine sa vorbesc si am nevoie si de o parere.Deci am avut un prieten 8 luni si ne-am despartit acum 3 luni,deoarece parintii mei nu-s de acord cu el,nu ca ar fi mai mare, ci din simplul motiv ca li se pare ca-i golanas.De 3 luni de zile nu am zambit niciodata din suflet, ma tot gandesc la el si imi lipseste.In tot acest timp am vorbit,ne-am certat mai mult,din cauza geloziei, din partea amandurora.Se pare ca el mai vorbeste cu cateva fete si ca sa fiu sincera,ma inteleg binisor si eu cu un baiat, dar parca inca sunt legata de el si nu pot trece peste.Acum cateva zile a spus ca ar vrea sa ne vedem sa-mi explice motivele pentru care nu putem fi impreuna,noi ne certam foarte mult si mereu zicea: nu merge nimic intre noi. Oare cum va reactiona? A spus ca ii este foarte dor de mine.Ce se va intampla oare? Stiu ca nu aveti un raspuns clar,dar macar o parere, un sfat.Multumesc,fundita pentru cel mai bun raspuns!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai avut o relație asa lunga cu băiatul ăla si mai ales daca ai întreținut si relații sexuale trebuie sa stii ca tu ai o legatura spirituala cu băiatul ăla, o legatura de suflet, asta se întâmpla fiecărui om. Si legatura asta trebuie rupta, ca sa poți fi liberă si sa incepi o Viata noua. Altfel te vei gândi tot timpul la el... Si înainte de a începe o relație noua si curata de casatorie nu de curvie ca si pana acum(azi cu unu mâine cu altul) trebuie sa rupi orice relații, sa te rogi la Dumnezeu sa te curateasca si sa te mantuiasca. Cere-ti iertare de la El pentru pacatele si greselile tale si începe o noua Viata impreuna cu Dumnezeu!

Daca vrei sa fii fericita, sa iti intemeiezi o familie, sa simți ca existi trebuie sa il cauti pe Dumnezeu si El te poate ajuta!

Tine minte! Nu vei găsi niciodată fericirea pe calea neascultarii de Dumnezeu!