| anonimca54 a întrebat:

Am nevoie si eu de ajutorul vostru..Am un prieten de aproape 5 luni.Il iubesc la nebunie este tot pentru mine. El vrea sa facem dragoste insa nu sunt gaata de acet pas (mentionez ca eu am 16 el 17 ) si nici o data nu am avut contact sexual, nici eu nici el.Insa el vrea foarte mult asta, Cum am mai spus nu sunt gata si nu stiu cum sa procedez..Cind imi spune de asta ii tot repet ca nu vreau la moment, Asa nu o s apot sa o duc mult..Si nu vreau sal pierd cu nici un pret.este tot pentru mine..Va rog mult sa ma ajutati. Vot+fundita

Răspuns Câştigător
| loveyourkiss a răspuns:

Poate ca ar trebui sa-i spui exact ce simnti, sa-i explici si daca te iubeste va intelege. Si fi sireata, incearca sa-i intrii mai mult pe sub piele, sa faci alte lucruri pe care e si le doreste, uimeste-l ca sa-l faci sa tina mai mult la tine si veti face dragoste cand vei fi pregatita. Eu sunt in aceeasi situatie, avem aceeasi varsta, ambii virgini, insa prietenul meu e intelegator, suntem foarte apropiati si pot sa-i spun orice si cand am i-am zis ca nu sunt pregatita el a zis ca o sa astepte pana vom fi pregatiti amandoi si asa va fi si el mai pregatit si va fi mult mai bine.

De obicei baietii se grabesc cand vine vorba de sex si se simt foarte pregatiti dar nu este chiar asa si isi dau seama de acest lucru cand sunt pusi in situatie si nu stiu ce ar trebui sa faca.

Ai grija de tine. Succes :*

| anonimca54 explică (pentru loveyourkiss):

Eu lui de multe ori i-am spus ca daca vrea asa de mult asta sa faca cu alta fata insa el o tine pe a lui ca numai cu mine vrea si nu conteaza cit o sa trebuiasca sa astepte.Sunt intr-o chestie tare confuza. uneori ma gindesc sa o fac insa am multe dubii si frca este foarte mare

| loveyourkiss a răspuns (pentru anonimca54):

Daca e dispus sa astepte inseamna ca te iubeste. Si gandeste-te bine ce vrei sa faci nu te grabi.

8 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu se merita. Tine minte, pentru nici un barbat in viata sa nu te umilesti si sa nu te injosesti in halul asta!

Daca iti cere asta inseamna ca nu te iubeste suficient de mult incat sa astepte, si oricat l-ai iubi, nu se merita! Eu nu as sta niciodata cu unul care mi-ar cere una ca asta, indiferent cat l-as iubi.

| anonimca54 explică (pentru whatevernvm):

In nici un caz el numi cere asta ..Mea spus ca doar vrea asta..De nenumarate ori l-am rugat sa astepte si o face. Vreau sa o fac doar ca nu acum.

| anonimca54 explică (pentru whatevernvm):

Nu-mi cere asta. Doar a spus ca vrea.Si anume cu mine.De multe ori l-am rugat sa astepte. Vreau sa o fac cu el doar ca nu acum. NNustiu cum sa-i spun asta

| whatevernvm a răspuns (pentru anonimca54):

Dar nu e nevoie sa il rogi, trebuie sa inteleaga, asa e normal.

| NoRestForTheWicked a răspuns:

Nu ai chef nu faci, daca el nu poate sa respecte asta, nu te respecta nici pe tine asa ca spune-i "adios muchacho" big grin
E foarte simplu nu stiu ce o complici tu asa.
O zi faina!