| ineedyourehelp a întrebat:

Am nevoie URGENT de ajutor sad. Deci, acum doua luni un baiat se dadea la mine, iar eu il respingeam, dar nu imi bateam joc de el, doar il evitam. Acum mie imi place mult de el, se uita la mine, imi zambeste. Zilele astea am iesit pe la el la bloc in speranta ca il voi vedea. Am trecut pe langa el, si prietenii lui, cu care juca football si a zis unu ceva foarte rautacios si vulgar si au inceput toti sa rada, printre care si el. Eu am inceput sa plang si am grabit pasul. De ce credeti ca se comporta asa de rautacios? Oarecum se razbuna sau ce? FUNDA pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| marycroitor a răspuns:

Poate ca te place, dar barbatii(baietii)au o mandrie pana la cer, si mai ales in fata prietenilor. oricum eu ti-as zice nici sa nu mai auzi de el, caci prietenii ii sunt mai importanti si nu te-a respectat(prin faza cu ceva vulgar si rasul)vezi tu ce faci, dar fii mai desteapta decat baietii.si nu uita baieti sunt destui si care merita atentia sau chiar sa-i placi

4 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Asta e, acum esti doar o alta fata pentru el

| RyugaHideki a răspuns:

In primul rand, din moment ce timp de 2 luni l-ai ignorat, nu te astpeta ca el sa isi fi pastrat sentimentele pentru tine.
Nu se va da la tine pentru ca asa vrei tu.
In al 2-lea rand, nu te gandi ca se razbuna pe tine doar pentru ca a ras la o posibila gluma a unui prieten de-al lui, chiar daca tu nu o iei ca pe o gluma, indiferent cum a sunat.
In al 3-lea rand, nu va cunosc varstele voastre ca sa stiu cum va comportati voi la varsta aceasta si ce sfaturi sa iti dau. Mai da-mi cateva detalii care crezi ca m-ar ajuta, cum ar fi varsta, ce ii place sa faca, daca se uita dupa alte fete in afara de tine, ce ati facut in aceste 2 luni. Astept.

| missoriginal a răspuns:

Cred ca se razbuna. Vrea sa te trateze cum l`ai tratat si tu atunci.Acum c anul ii mai pasa de tine, vrea sa te faca sa te simti prost.

| IntrebariFuckingCiudate a răspuns:

Nu se razbuna. Pur si simplu a ras la gluma prietenului lui... oricum stii cum se zice " bros before hoes. In al doilea rand, daca l-ai evitat atata timp, ce rost mai are sa mai simta ceva pentru tine? Daca nu ai stiut cand sa profiti de situatie, o pierzi.