Poate ca te place, dar barbatii(baietii)au o mandrie pana la cer, si mai ales in fata prietenilor. oricum eu ti-as zice nici sa nu mai auzi de el, caci prietenii ii sunt mai importanti si nu te-a respectat(prin faza cu ceva vulgar si rasul)vezi tu ce faci, dar fii mai desteapta decat baietii.si nu uita baieti sunt destui si care merita atentia sau chiar sa-i placi
In primul rand, din moment ce timp de 2 luni l-ai ignorat, nu te astpeta ca el sa isi fi pastrat sentimentele pentru tine.
Nu se va da la tine pentru ca asa vrei tu.
In al 2-lea rand, nu te gandi ca se razbuna pe tine doar pentru ca a ras la o posibila gluma a unui prieten de-al lui, chiar daca tu nu o iei ca pe o gluma, indiferent cum a sunat.
In al 3-lea rand, nu va cunosc varstele voastre ca sa stiu cum va comportati voi la varsta aceasta si ce sfaturi sa iti dau. Mai da-mi cateva detalii care crezi ca m-ar ajuta, cum ar fi varsta, ce ii place sa faca, daca se uita dupa alte fete in afara de tine, ce ati facut in aceste 2 luni. Astept.
Cred ca se razbuna. Vrea sa te trateze cum l`ai tratat si tu atunci.Acum c anul ii mai pasa de tine, vrea sa te faca sa te simti prost.
Nu se razbuna. Pur si simplu a ras la gluma prietenului lui... oricum stii cum se zice " bros before hoes. In al doilea rand, daca l-ai evitat atata timp, ce rost mai are sa mai simta ceva pentru tine? Daca nu ai stiut cand sa profiti de situatie, o pierzi.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: