Pai eu sunt de parere ca tu nu ai fost pentru el decat o aventura, daca tu spui ca ai stiut ca el avea o relatie serioasa, si cum ai putut fi de acord cu acest lucru? el are 25 si de ani. tu fiind virgina, normal ca i sa suras la ceva proaspat. ce sa zic, poate el a vrut sa stea cu tine pana cand ati facut-o, dupa ce s-a vazut cu "carnatul intre picioare" a inceput sa se schimbe. Eu zic sa o termini cu el si sa iti faci o relatie serioasa iar tupul acela sa fie doar cu tine nu si cu alte fete. Te pup pa, pa
Eu sunt convinsa ca el ma iubeste intr-un fel, mi-a dovedit in astea 7 luni.sunt constienta ca nu este o relatie de viitor dar oricat as incerca nu il pot uita...eu incerc.ms frumos pentru sfat.pup :*
Draga mea, sunt constienta ca suferi dupa el, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie..eu si cu prietenul meu ne-am despartit sambata si nici acum nu stiu exact de ce a facut-o si nu stiu daca vrea sa fie o despartire sau doar o pauza. dar acum nu este vorba de mine, e vorba de tine incearca sa nu te mai gandesti la el, si eu incerc asta si e foarte greu, hai sa incercam sa ne gandim ca nu a fost sa fie, si ca viata e frumoasa si va veni si la noi fericirea atunci cand ne vom astepta mai putin. te pup si multa bafta :*
Baiatul si a atins scopul iar acum ca, s-a plictisit tu te mai baga in seama, nu stiu ce sa zic dar cel mai bine ar fi sa-l uiti si sa mergi mai departe...
El a obtinut de la tine ceea ce si tu ti-ai dorit. Dupa aceea, asa cum este si normal tinand seama de varsta, nu ai mai fost interesanta.
Să treci peste, nu merită, primul nu este și ultimul și crede-mă ultimul va fi cel mai important cel cu care vei rămâne o viață întreagă!
Si-a batut joc de tine si ai meritat-o pentru ca partenera lui a suferit, sau va suferi cand va afla. Cine participa la asa ceva isi merita soarta...
Cata vreme tu ai stiut exact in ce te bagi nu poti da vina pe el. Poate ca a realizat ca a facut o greseala si nu mai vrea sa continue. Lucrurile astea tind sa se termine la un moment dat si tu nu trebuie sa deplangi situatia prea tare cata vreme a fost clar de la inceput pentru amandoi ca e doar o chestie periodica/trecatoare. Priveste cu optimism catre viitor si icnearca sa te implici emotional data viitoare doar cu cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu tine.
A vrut doar sex de la tine si a obtinut, plus bonus ca ai fost virgina. Acum dupa ce te-a "consumat" nu mai reprezinti interes asa ca-si vede de drum, spre o alta prada...
Daca ai stiut ca are o relatie serioasa, dupa parerea mea, nu trebuia sa te implici. Acum relatie serioasa depinde la ce te referi( casatorie sau...ce ) Este posibil ca sa se fi plictisit de tine sau a realizat ca relatia care o are el e mai importanta.Incearca sa il opresti intr-o zi si sa-l intrebi motivul pentru care nu mai vrea sa vorbeasca cu tine. Daca nu te va baga in seama inseamna ca va trebui sa o lasi balta. Mai exista baieti care merita dragostea ta, sunt convinsa.Si capul sus, viata merge inainte indiferent de toate:* sper ca ti-am fost de ajutor. Funda ?
Este primul si singurul barbat din viata mea...cu el mi-am inceput viata sexuala, ca sa fiu pe intelesul tuturor.
AndrewTate7789 întreabă: