| Îmiplacesacitesc a întrebat:

Buna, TPU! Am nevoie urgent de voi! Ajutați ma va rog! Deci am întâlnit un băiat de la mine din liceu mai mare cu 2 ani (clasa a12a ) și i am dat mesaj acum o sapt, nu an vb decât ft puțin și intr o zi am fost cu niște colege in locul unde se fumează din liceu și am primit mesaj de la el dacă fumez, el fumează și ca m-a văzut, dar și a dat seama ca m-a confundat (nu fumez ). Și mi-a spus ca poate ne vedem a doua zi. Și primesc mesaj când eram intr o pauza dacă următoarea pauza sa ne vedem. Eram ft emoționată și nu i am răspuns decât acasa, când i am zis ca mi se terminase bateria nu văzusem mesajul și ca poate ne vedem a doua zi dacă vrea el. Și a spus decât ok. Și azi, când era sa ne vedem, nu mi-a mai dat mesaj sau ceva. Și prin liceu nu îl văd, ca m-am interesat de orarul lor și am văzut ca au majoritatea orelor numai informatica, intr o clădire separată de liceu, unde facem și noi ora.ce sa fac? De dat mesaj nu prea as vrea..mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se zice ca cel care se teme/ii este frica de apa, NU va manca niciodata peste (proaspat). Ia aminte si invinge-ti ''teama''/retinerea. Succes!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă tot îți place trimite un mesaj.

| sweetangels a răspuns:

Du-te prin locurile pe care le frecventeaza el. Te faci ca ai treaba pe acolo, ia o prietena care sa te insoteasca sa nu pari dubioasa. Sigur se va baga el in seama cu tine. Bafta!