Stiu cum e am trecut prins asta de vreo 5-6 ori deja m-am obisnuit... vb cu ea dar fara, sa o presezi daca vrea las-o sa se descarce ( plangand, rupand ceva, daca chiar e nevoie poate incerca sa se zgarie fiindca da rezultate o stiu )... dar repetai ca daca isi ia viazta nu insemna ca ii e mai bine adui aminte ca e cu tine si ca totul o sa fie bine ca asa e viazta si o sa mai aiba parte de baieti care o merita, crede-ma stiu ca te sperie imi amintesc cum eram eu cand mi-a zis ca vrea sa se sinucida dar deja am experienta daca pot zice asa, desi nu-i deloc placut, ai grija de ea, sa intri cat de putin in depresi fiindca vor fi tot mai urate si o sa fie tot mai greu de convins sa nu se sinucida
Primu lucru pe care ar trebui sa il faci, daca esti o prietena adevarata, e sa ii anuntu pe parintii ei, fiinda cu treburile astea nu e de glumit.
De aici incolo parintii cred ca ar stii ce sa faca, in orice caz are nevoie de consiliere psihologica poate si psihiatrica daca e cazul.
Bafta.
Pai da, noi iti dam sfaturi si tu te lauzi ca i-ai salvat viata, nu?
glumeam!
daca vrea sa scape lumea de ea, las-o ca e clar ca nu e buna de nimic!
oricum pana citesti mai multe pareri aici, tipa e deja moarta si ingropata, asta in cazul in care tipa nu esti chiar tu!
daca esti tu, eu zic sa citesti pana iti trece cheful de tokio hotel!
îți dau eu un sfat prietenește. Spune-i că dacă se sinucide se va duce in iad, pentru că numai Dumnezeu, Cel care a zidit-o pe domnișoara, poate să ia viața cuiva. Satana își bagă coada în viața ei și este ispitită. Încearcă să o duci la o mânăstire să o liniștești.
Spune-i ca daca o sa faca asta va ajunge in iad si va suferi mai rau.(am trecut si eu prin asta si am analizat situatia mai bine dar pana la urma mi-am dat seama ca ar fi o mare greseala) si spune-i sa se gindeasca ca sunt o gramada de persoane pe care le-ar face sa sufere. Chestile astea trec o sa vina momente mai frumoase in viata ei. sper ca te-am ajutat
ionyionelutza întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: