Visam că DRAGOSTEA e simplă şi trece! Şi că nu te lasă rece când ÎL VEZI CĂ UMBLĂ CU 10!
Sh cu toate astea...tu stii cel mai bine ca orice ar face, tot la tine vn[:X]
imi amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!:*"
Teoretic ti se pare simplu si totu-i foarte clar. Practic iti este greu uneori sa iesi din tipar"
Apropo stii cum e vorba mea stimate frate iubeste-o din suflet dar dovedeste’o si prin fapte.Te iubesc.
Nu ma intreba ce si cum am facut.Priveste doar rezultatul:fara mine esti pierdut!
Nu imi lipseste nimic în viata asta...deci nu mai cedez pentru nimeni...Nu o sa mai las de la mine decat atunci cand o sa stiu că o sa imi fie mie bine!
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
Acorda-ti tie primul loc, NU greselilor! Nu spune stop, chiar daca te simti sufocata.Invata ca in orice rau exista si un pic de bine! Invata sa ai grija in primul rand de tine!
Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam!
Funda?