| sexmydefice a întrebat:

Buna tpu.Am nimerit intr-o dilema in care cred ca numai voi ma puteti ajuta sa scap de easad
Am fost invitata la o zi de nastere a unei prietene care si-a sarbatorit ziua de nastere la psicina.A trebuit sa fim imbracate in costume de baie.A fost inivitata si fosta mea colega de clasa, care acum ma detesta foarte tare, pentru ca iubitu ei s-a indragostit de mine.Ea fiind suparata pe mine a spus sa ne intrecem, adica sa dansam ambele cite un dans sexi care ar fi pe plac baietilor.De la inceput mi s-a parut o idee proasta dar nu m-am lasat batuta(ea stiind ca eu am facut lectii reggae).Eu mi-am ales un baiat pe care am incercat sa-l seduc in orice fel, la urma l-am si dezbract din maiou.Am dansat dupa cum nea fost intelegerea, eu am si cistigato.Problema este ca baiatu a cerut nr meu de la prietena mea si adresa unde locuiesc.De atunci ma suna in fiecare zi si a inceput sa ma urmareasca.As vrea sa vorbesc cu el si sa-i spun ca a fost un simplu dans nimic mai mult,dar nu stiu ce-o fi in capu lui, mi-e cam frica.cryingPrietena lui a incercat sa se sinucida pentru ca el nu o mai iubeste, ma simt vinovata intr-un felsad. Spuneti-mi ce sa fac, va rog ajutatu-macrying

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu 2 palme isi revine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tatalui tau partea ca te suna si te urmareste. Restul nu-i spune, madica de dans, ca nu are nici un fel de relevanta. Daca nu-ti place de respectivul asta este singura sansa sa scapi de el, sa aiba tatal tau o discutie cu el, ca sa scapi de el.

| chazz a răspuns:

A crezut ca esti o c**rva prin faptele precizate mai sus asta ai demonstrat, baiatul e baiat, daca tu i-ai aratat asta ce vrei sa creada baiatul? Ca esti olimpica la romana? Explica-i si gata!
Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| danielcoman32 a răspuns:

Spune-i ca ai prieten, si ca iti face probleme, si ia pe cineva de incredere, cu care sa te afisezi, sa il scuture putin.

| PrESeUS a răspuns:

Din cate am inteles din spusele tale el o fi crezut ca vrei sa faci dragoste cu el. Vorbeste cu el si spune-i ca a fost doar o gluma nevinovata si ca nu este nimic intre voi 2 mult noroc

| iulyan_9096 a răspuns:

Spune-i la telefon.

| uRsuLetS18 a răspuns:

Stai linistita, vorbeste cu baiatul acela si daca chiar nu intelege, si te urmareste in continuare si nu te lasa, vorbeste cu parintii.

| andreia1099 a răspuns:

Mie tot mi-ar fi frica...
In primul rind vorbeste cu el, clarifica situatia suntem oameni, in al doilea rind nu cred ca doreste sa-ti faca rau (dar tot nu inteleg ai vorbit vreodata cu el)Si nu esti tu vinovata ...in legatura cu prietena sa.

| ralukitty500 a răspuns:

Hm..da..clar asta e o prostie de poveste inventata ca te plictiseai acasa.