anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o banuiala ca un baiat ma place. Vreau sa aud si parerile voastre.
A inceput cu niste like-uri pe facebook, cu niste conversatii banale pana s-a ajuns la id. i-am dat id-ul am vorbit in fiecare zi pe mess pana la venirea weekendului. I-am zis ca plec la tara si nu am calculator acolo si mi-a cerut numarul sa mai vorbim. si de atunci vorbim in fiecare zi. Conversatii banale sau nu am inceput sa vorbim cu scumpii, imi zice scumpa mea, mititica mea.
Am fost la o fata la alt liceu si acolo invata si el. Ne-am intalnit, ne-am pupat pe obraz, am vorbit si dupa aceea m-am dus la fata aceea iar la plecare iarasi ne-am pupat pe obraz. Am continuat sa vorbim. Si saptamana trecuta mi-a zis ca ii e dor de mine, cand ma mai vede, ma rog. big grin pe mess mi-a pus inimioare multe si am zis wow cate inimioare. si el mi-a zis ca normal pentru scumpa mea pe care o iubesc mult puppy dog eyes. Eu cred ca ma place, si mie imi cam place de el dar nu stiu cum sa-i zic. poate ne stricam prietenia.
Voi ce ziceti? dau funda big grin

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Garantat ca te place si lasa-l pe el sa faca pasul urmator

| Noreasontosimle a răspuns:

Da ii placebig grin si tu nu trebuie sa i zici doar fi deschisa la orice discutie si el isi va da seama iar apoi totul va veni de la sinelove struck poate ii mai timid si nici el nu stie cum sa-ti spuna. Mai asteapta un pic sunt sigura ca totul o safie bine:* te pup pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu confunda ireality zone cu viata reala, nu trebuie sa-i spui tu lui ca-l placi ca e de rau, cati ani zici ca ai?

| Criss003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe o parte i-as spune pe o parte nu. i-as spune pentru ca din cate vad eu ma cam palce dar pe de alta parte nu i-as spune pentru ca poate ma insel si nu m aplace. Conteaza?

| Criss003 a răspuns (pentru Criss003):

Ma*

| anonim_4396 explică (pentru Criss003):

Cum sa nu conteze, daca un baiat se prinde ca esti moarta dupa el te transforma in jucaria lui, pana sa faci ceva calculeaza acel ceva in minte de o suta si o mie de ori ca sa nu-ti cauzeze mai tarziu, fi barbata! laughing

| Criss003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa o sa fiu laughing

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

DAca asa de multi ti la el iubestel si tu si dai si tu inimioare.