| NoLimitz a întrebat:

Buna TPU... am o colega de care imi place la nebunie. O cunosc de la gradinita, o fac sa rad, glumim si avem foarte multe lucruri in comun. Acum sunt clasa a 6a. E mai mare decat mine cu 1 an si e putin mai inalta ceea ce unii ar spune ca e o problema. Toti din scoala o doresc (aproape toti) si de multe ori devin gelos. M-am gandit sa-i dau un buchet de trandafiri insa mi-e rusine straight face. Mai pe scurt. sa nu va rapesc prea mult din timp. cum sa aflu daca ma place si ea? Fara chestii de genul "Pune un prieten s-o intrebe".

Răspuns Câştigător
| W3R4 a răspuns:

Păi,uite aici o listă scurtă de gesturi prin care îţi poţi da seama uşor dacă te place sau nu:
-stă mereu în preajma ta.
-râde la orice îi spui. (sau faci)
-se uită numai în ochii tăi.
-se înroşeşte în obraji.
-vrea mereu să-ti atragă atenţia.
-îţi face complimente.

Şi totuşi, de ce ţi-ar fi ruşine să-i dai un buchet de flori?
E cel mai drăguţ gest posibil pe care-l poate face un băiat unei fete.
Curaj! De asta ai nevoie daca vrei s-o cucereşti!winking

| NoLimitz explică (pentru W3R4):

Mai mult eu stau in preajma ei. ma inteleg mai bine cu ea decat cu prietenii mei. defpat asa zisi mei prieteni. rade la orice spun. nu chiar totul laughing. Nu se uita tot timpul in ochii mei. de ex. in ora de romana ne-a intrebat profa ''Ce e aia iubire?'' si ne-am uitat unul la altul. si mi-a zambit. complimente. nu`mi prea face. si inteleg. in clasa mea daca ii faci cuiva un compliment toti incep sa`si bata joc si sa se rada. Nu mi`e rusine sa-i dau un buchet de flori. chiar m`am gandit sa-i dau maine. Oricum mersi pentru sfat. Ai funda big grin

| W3R4 a răspuns (pentru NoLimitz):

Aşa,prinde mai mult curaj!
Eu îţi urez succes, şi mersi frumos!hee hee

3 răspunsuri:
| NoLimitz explică:

Sa rada* Scuze pentru greseli laughing