Cele doua luni puteai sa nu le mentionezi deloc,fata te place, e foarte clar!
Nici o fata nu ar accepta sa fie sarutata de un baiat pe care nu-l place, nu stiu cum de nu realizezi singur lucrul asta!
Bafta sa ai!
Scuza ma dar cred ca ai o varsta foarte frageda nu i asa? Bine inteles ca te place si inca foarte mult! Te a impins pentru ca i-a fost rusine sa va vada ca va sarutati Data viitoare sa nu mai fi atit de retras si sa o saruti convingator si pasional ok? Ai grija de ea si de tine! Te place foarte mult te asigur de asta!
Buna.
Se poate ca da, daca nu s-a impotrivit la sarutul care vrei sa il dai .
Apropo, 2 luni?!, foarte putin, este bine. Intre mine si prietenul meu este diferenta de 1 an . Bafta :*
Paa.
Vaaaai 2 luni de ce nu i-ai zis lu taso sa o f*uta pe masa mai repede). Te place dude
Niciodata nu o face intr-un loc public pentru prima oara cu o fata. Mai bine intr-un loc izolat unde esti sigur ca nu va vede nimeni. Astfel se va simti in siguranta ca altii nu o sa isi faca o impresie gresita despre ea.
Nu conteaza diferenta de 2 luni. E nesesizabila!
E foarte posibil sa te placa si ea. Mai incearca o data, dar nu fii foarte evident. Eventual scoate-o in oras si incearca sa aduci vorba despre momentul respectiv si intreab-o de ce te-a respins. Daca nu te place in sensul ala, atunci iti va spune sau iti vei da seama. Fiindu-ti prietena buna poate va face haz de necaz. Bafta!