Daca si-a introdus vibratorul in vagin, NU mai este virgina, daca doar s-a jucat la suprafata cu el nu are nimic.
Cam nasol sa te dezvirginezi asa...
Daca l a varat inauntru calar k nu mai e virgina. Fa mi si mie cunostinta cu prietena ta
Sigur k nu mai e virgina, lol daca a folosit un vibrator nu are cum sa mai fie virgina ...
Succes
Sigur nu mai este virgina daca si-a introdus vibratorul in vagin.
Singura "scapare" ar fi sa aiba himenul foarte elastic.Sanse 90% sa nu mai fie virgina din punct de vedere fizic, biologic.
Din punct de vedere psihic, moral si sentimental, depinde de ceea ce a facut inainte si relatiile pe care le-a avut.
O zi buna,
http://educatiasexuala.ucoz.ro/
E posibil...doar daca a folosit vibratorul la invartit mamaliga, i-am i-am ...cred ca a iesit o bunatate.
Salut daca s-ia introdus vibratorul in vagin (P*Z*A) 89, 9% nu mai este virgina, si ar putea sa aivbe un pic de noroc si sa aivie himenul elastic (foarte elastic) si daca s-a jucat doar cu partea de sus adica sa o gadile nu are nimica.
Da,mai este virgina.ruperea himenului nu are legatura cu virginitatea adica virgina inseamna ca nu ai avut nici un contact sexual, ruperea himenului este altceva, deci este virgina
Ruperea himenului este o problema atunci cand mergi la ginecolog cu parintii sa vada daca mai esti virgina iar doctorita vazand ca ai himenul rupt ar crede ca ai avut contact sexual(in cazul acesta le-ar putea explica parintilor ce s-a intamplat)dar cum am mai spus daca si-a bagat vibratorul in vagin atunci probabil ca i s-a rupt himenul(daca nu este elastic)dar sa ne intoarcem ea mai este virgina(nu a avut nici un contact sexual)
FataCuBuff întreabă: