| RaMoNa_3228 a întrebat:

Buna TPU...am o curiozitate la varsta de 13 ani am fost violata tipul avea 25 ce vreau eu sa stiu este urmatoarea cand mi-a bagat-o m-a durut foarte tare dar nu a curs sange...[asta depinde de organismul fiecaruia] dar vreau sa stiu daca mai sunt virgina? mersi pup.

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Din pacate Nu mai esti virgina.
Imi pare rau ca un dement de 25 de ani ar putea face asta.
Chiar daca folosea prezervativ tot nu mai erai virgina.

10 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Nu, nu mai eşti.

| RaMoNa_3228 explică:

Va multumesc...pentru rasp da app razgandeanu dc nu sunt prea desteapta?

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Din moment ce ai facut sex indiferent violata sau de buna voie nu...nu mai esti virgina asa stiu eu happy

| annammaryya a răspuns:

Psihic nu practic da

| MenInShadow a răspuns:

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... dar am si o cosntatare. sau concluzie cum vrei sa-i zici. Ala te-a violat? daca nu ti-a rupt himenu, iti dai seama ce pl mica aveastraight face nici nu se simtea...
Oricum, faza e ca nu mai esti virgina. Virginitatea, atat la baieti cat si la fete, se pierde nu atunci cand curge sange sau se rupe "ata" ci atunci cand are loc primul contact sexual cu o/un fata/baiat.

| Alexandra_7889 a răspuns:

Daca nu a curs sange inseamna ca poate nu ti s-a rupt himenul si ai un himen elastic deci este jumate jumate penttru ca nu ai sa stii daca nu ti-a curs sange inseamna ca nu te-a dezvirginat chiar imi pare rau pentru tine
take care:*

| LittleandLiars a răspuns:

Nu.nu imi esti virgina! _!

| Justme_5871 a răspuns:

Ai himenul flexibil! Virgina nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca mai esti virgina sau nu, dar categoric pot sa-ti spun ca nu esti prea desteapta happy

| DiiaDiia_9786 a răspuns:

Nu,nu mai esti virgina.Ai grija de acum.winking