| Gabitzubitzu a întrebat:

Buna TPU am o curiozitate legată de prima noapte de dragoste sa zice ca intr-o noapte de dragoste băiatul trebuie sa controleze totul adică ce ar trebui sa facă? Daca e prima oară laughing Nu am nimic de gând am doar 15 ani sunt doar curios laughing)
FARA COMENTARII DE GENUL ESTI INCA MIC SI NU AR TREBUI SA TE INTERESEZE CHESTII DE ASTEA laughing
FUNDITA PENTRU CEL MAI BUN RĂSPUNS happy scuzati eventualele greșeli la scriere! Am pus întrebarea de pe telefon!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu trebuie sa te controlezi daca ai cu ce. In caz afirmativ, trebuie sa fii sigur ca stii sa o folosesti. Apoi trebuie sa controlezi daca exista si o "ea", care sa te accepte. Nu in ultimul rand trebuie sa te hotarasti: faci dragoste sau sex?

| SkyPilot a răspuns:

Nu neapara. Daca incepi cu o fata mai expeerimentata, te conduce ea, chiar fara sa-ti dai seama.

| Gabitzubitzu explică:

happy mulțumesc pentru Răspunsuri am sa mai aștept Si altele si maine dimineața am Sa dau FUNDITA celui mai bun răspuns happy

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Baiatul ar trebui sa stie ce sa faca. Fetele sunt mai timizi, mai sensibile, mai rusinoase. In cazul de fata si pentru tine este prima oara. Iti garantez ca in momentele alea nu se va mai tine cont cine a facut primul pas sau cum. Totul o sa vina de la sine.