| VeronicaBD a întrebat:

Am o curiozitate. Vi se pare posibil sa mergi la doar cateva intalniri cu o persoana si chiar si dupa mult timp sa mai simti ceva cand o vezi? Adica eu am iesit cu un tip care pot spune ca inca de la a doua intalnire m-a impresionat cum nimeni altul si felul in care vorbea si inteligenta lui, tot, era wow. Nu a iesit nimic din asta, dar dupa cateva luni l-am revazut(acum sunt intr-o relatie si el la fel) dar am simtit ceva ciudat in stomac si el parea la fel de incomod. Adica ne-am oprit sa vorbim putin, m-a pupat pe obraji, am glumit, dar se simtea o tensiune. Se poate sa mai simti ceva dupa asa o legatura de scurta durata, cand vezi acea persoana cu care te-ai sarutat si tinut de mana si impartasit chestii personale? Nu il vreau inapoi si probabil nici el pe mine, dar totusi am simtit cateva minute senzatia aia ciudata.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nika29 a răspuns:

Poate ca si el la randul lui a avut impresii bune despre tine și poate că avea în plan să vă cunoașteți și mai mult dar nu s-a primit sau altceva. Totul poate fi. Dar senzația ta poate fi explicată că e doar o mică stânjeneală că nu va-ți văzut după o bună perioadă de timp. Dacă observi în continuare mai mari sentimente față de acea persoană, ar fi bine să recunoști prietenului tău.

| VeronicaBD explică (pentru Nika29):

Nu ma mai gandesc la asta in sensul acela..romantic, doar ca ceva s-a miscat in mine acele cateva minute. M-am inrosit in timp ce vorbeam cu el si cred ca a observat si el