| AnonimusGate a întrebat:

Am o dilema deci sunt despărțit de prietena cu care am fost 10 luni împreună eu sunt în Anglia în vacanta iar ea în România și efectiv era faza ca iese cu altul și după ăla nu i-a mai scris și am tot vb cu ea cât suntem despărțiți și îmi spunea ca mai tine la mine și acum s-a schimbat și îmi spune ca nu mai simte nimic și a încă nu i-a venit ciclul și așteaptă sa-I vina ca am făcut dragoste înainte sa plec și I posibil sa fie gravida is speriat și eu dar no mai tare mă supăra gândul ca am pierdut-o nu vreau sa dispară sI ultimele sentimente pentru ea, e dificil eu am 18 ea 16 efectiv mă simt naspa și vreau sa o văd când vin în România iar ea spune ca nu mai simte nimic și ca vb cu altul acum da nu-I place de el ai azi nu am mai vb de pe la ora 2 ca mi-a dat block pe Facebook ca eu am cerut și dacă I ceream sa-mi dea block peste tot ca sa scape de mine ea nu intraznete și nu înțeleg de ce i-am zis sa îmi dea block și a scăpat se mine ca no eu o iubesc și sunt insistent recunosc și mă simt pierdut fără ea simt un gol în inima sI îmi e greu sa cred ca nu mai este nimic de făcut am foarte multe amintiri cu ea și așa mai departe și nu am idee ce sa fac... Dacă sa-I dau pace sau sa mai insist efectiv sufletul mă pune sa insist e ca un drog iubirea care dacă nu-l iei parcă intri în depresie și cacaturi din astea, ce doamne sa fac? Jur ca sunt pierdut chiar dacă parcă știu ce-I de făcut

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa ca nu a murit nimeni dintr-o departire!
Gaseste-ti alta si vezi-ti d eviata ta! Fata ti-a spus ca nu mai simte nimic pentru tine, probabil ca s-a culcat si cu altul si este mai sigura ca a fost a celuilalt...

| vocea a răspuns:

Prietene daca iese cu altul las-o iar daca o iubesti exista o solutie
https://www.youtube.com/watch?v=yNFXADfFHv8
Daca faci ce spune el o sa ai sanse mari sa se intoarca la tine, mie mi-a iesit mereu.

| Mihai985624 a răspuns:

Salut! Cred că nu are rost sa mai lupți pentru ea, mai ales ca iese cu altul. Intr-adevar, poate e inca atașată de tine dar nu vrea sa stea singura cat timp tu ești plecat in Anglia. Insa nu cred ca asta e iubire. Încearcă sa treci peste, sa te dezvolți ca persoana (cum s-ar spune sa fii mai șmecher si fara ea) si să-ți găsești alta fata.