| andrewpeter a întrebat:

Am o dilema: imi place de o fata (eu am terminat clasa 12, iar ea a 9. Povestim aproape zilnic. Problema ii ca ea stie de intentiile mele dar mi-a zis ca inca nu este pregatita de o relatie, dar cu toate astea ne intelegem foarte bine. Chestia ii ca eu tin foarte mult la ea si nu vreau sa o pierd, dar nici nu vreau sa o fortez. Treaba mai urata ii ca nu suntem din aceeasi localitate, si in vacanta ea o zis ca nu crede ca ne mai putem vedea. Niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Somebodyღ a răspuns:

Daca tii foarte mult la ea, atunci nu renunta. Poate ii este teama de implicare emotionala acum si nu se simte pregatita. Incerca sa-i conferi siguranta, sa-i demonstrezi afectivitate, dar nu asa brusc, ci treptat happy

| Somebodyღ a răspuns (pentru Somebodyღ):

Am incercat sa-ti raspund la mesaj, dar nu mi-a fost permis pentru ca am statut de junior. Multumesc mult! happy

4 răspunsuri:
| greenmile00 a răspuns:

Invata sa treci mai departe :)... In primul rand, in curand tu o sa fii major si ea minora, ceea ce e destul de urat.

Mai apoi, e momentul sa te gandesti la facultate. Locul in care toate perspectivele se schimba :) Vei avea ocazia sa intalnesti o fata de varsta ta, pregatita pentru o relatie de un nivel superior :)

Iti urez mult succes,
http://fete-singure.miradct.com/sfaturi

| GigiMenta a răspuns:

Eu zic sa mai astepti sa mai treaca ceva timp pana cand o sa se simta pregatita, nu trebuie sa o pierzi doar ca nu sunteti din aceeasi localitate. Nu renunta!

| KitKat15 a răspuns:

Treci peste. E cam nasoala treaba.
Din ce mi-ai zis tu, trag concluzia ca ea nu este atrasa de tine asa cum esti tu atras de ea. Ai zis ca nu vrei s-o fortezi. Las-o sa plece, nu e pregatita si probabil ca tu te vei duce la facultate, ea inca la liceu...
Nu sunteti din aceeasi localitate, sansele sunt destul de mici.
Vorbiti zilnic si nu vrea sa fie cu tine? I'm sorry, but you got friendzoned. Iti doresc succes si vorba aia : "marea-i plina de pesti". happy