Deci tu te temi de un trecut in care tot TU esti cel care a ratat totul...bun asa.
Hai sa repetam aceleasi greseli la nesfarsit...e fun!
Ce anume se poate intampla? In cel mai rau caz suferi dupa o relatie care nu merge ...la fel ca ABSOLUT TOATA PLANETA!
Lasa trecutul in trecut!
Si spune-i fetei aceleia ca o placi sincer, nu ca amicul tau
Eu cred ca tu nu trebuie să te temi și să tii trecutul ci trebuie să nu mai repeți greșelile sau poate ca feței acestea îi va place timiditatea ta, însă cel mai bine ar fi să îți folosești sansa de a iubi căci viațănu e plină de astfel de momente așa ca folosește momentul cit ține de față, dacă tu îi vei spune sentimentele tale față de ea și ea te va refuza trebuie doar să îi spui ca,, îmi pare rău ca refuzi dragostei mele, dar accepți înșelătoria și să fii folosită de alții,, nimic mai mult.succes
Neutrino eu ma gandeam sa ii pun o vorba buna prietenului meu, sa o combine si cum ii cunoac pe amandoi destul de bine, ea o sa isi dea seama ca el e un dobitoc si cand o sa sufere, i sa inervin sa o consolez
Ba,de planuri d-astea visate nopate am mai auzit,faza proasta la ceste planuri visate este ca ele reusesc doar in mintea ta,si in plus ea nu te place,il place pe el, nu vreau sa te dezamagesc cu acest raspuns negativ dar tu daca pui aceasta"pila" nu stii ce se va intampla pe urma, nu vei putea sa i urmaresti mereu, nu vei stii daca o arde sau unde pleaca, de fapt nu o sa stii nimic.Eu zic sa vorbesti cu ea, sa i dai de inteles ca o placi si asa mai departe, dar daca ea e indragostita de el cu adevarat nu vei putea sa faci mare lucru. Daca tu o iubesti din inima, nu renunta si nu iti pierde speranta.
Asta e o prostie. Asa cum tu ai ramas cu indoile dupa o dezamagire asa poate sa ramana si ea daca prietenul tau o va rani. Plus ca nu e ok sa faci asa ceva, cum sa pui pe cineva sa raneasca o alta persoana doar pentru ca tu sa o alini? Iti dai seama ca te-ar detesta, si pe buna dreptate, daca ar afla?
Anonima17191 întreabă: