| DeliaCute a întrebat:

Bună tpu.Am o dilemă în dragoste și sper să mă puteți ajuta.Plac de ceva vreme un băiat,el e cu un an mai mare ca mine (din altă clasă ) ai tot iese pe hol,se uita la mine insistent și chestii de genul. intr-o zi i-am dat mesaj cu bună însă m-am panicat și am scris ca nu era ptr el iar el a pus semne de întrebare și emoticonul asta :\,care exprimă dezamăgire,confuzie.o prietenă comună (el nu știe ca față e prietenă și cu mine )l-a întrebat dacă are prietenă și el a zis ca nu, dar este o față pe nume (numele meu) care mi-a dat mesaj și când l-a întrebat dacă mă place s-a emoționat și a schimbat subiectul.ca să repar situația, i-am dat mesaj în care îmi ceream scuze pentru mesajul precedent și il întrebăm ce face el a răspuns "nimic.o.." nu am înțeles mai exact la ce s+a referit,(intră rar pe fb)și a două zi îmi zâmbea ...ieri prietenă mea i-a zis ca îl plac când am trecut amândouă pe lângă el și după să a fugit și eu normal am fugit după ea..Credeți ca mă place? Ce ar trebui să fac?

4 răspunsuri:
| AnastasiaMariaStacey a răspuns:

Incearca sa nu te mai comporti cu el asa, adica se vede de la o posta prin comportamentul tau ca il placi si ti destul de mult la el, ei bine parerea mea e ca ar trebui sa ii trimiti un mesaj cu "Buna ce faci?„ si vezi ce iti raspunde, daca nu merge asa i-ati inima in dinti si du-te la el, spune-i ceea ce simti pentru el si vei vedea cum va reactiona, pana la urma nu ai nimic de pierdut. Lasa timiditatea de-o parte, fa ceea ce simti.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

El a vazut ca il placi. Trateaza-l cu indiferenta si daca el te place o sa vina la tine. Crede-ma.

| WendyIaZ a răspuns:

Nu din pacate

| R0R0 a răspuns:

Cred că te place.
Ar trebui sa vorbiti si sa va marturisiti sentimentele.