anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o dilema sunt cu o fata care idepresiva la inceput am tot sustinuto mo notat ingeru ei bla bla si am vorbit foarte mult mi-o spus o gramada de chestii si am iesit impreuna mozoale bla bla si de 3 zile suntem impreuna si ea i genu sensibila si se comporta asa de sec nu stiu se comporta ciudat si cred ca numa ma amagesc fiind cu ea ieri abia de o vrut sa o sarut cand o plecat acasa... Nu stiu am asa o stare naspa am prins drag de ea si ea se comporta asa rece nu are chef de vorba pur si simplu zici ca i un robot care raspunde la intrebarii. Cand am vorbit cu ea inainte sa fim impreuna era mult mai sincera mult mai dragastoasa. Deci m-a bagat complet in ceata aveam amandoi 16 anii ea face 17 peste 2 luni eu peste 3. Ce sfaturi imi dati? ceva pareri. Nu ezitati sa ma intrebatii anumite amanunte.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

S a saturat de tine, dja a aflat totul despre tine in cele 3 zile, si e destul, inainte era jmecheră, acum si a dat arama pe față, e dată dracului, e curvă de mică.

| AnonimusGate a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Apreciez raspunsul tau ea chiar are un anturaj mai mna...

| RAY a răspuns:

Poate ea tea vazut ca pe un frate, fetele te bag in freindzone rapid, fetele au nevoie de un badboy

| peperonies a răspuns:

Opreste-te din a fi homosexual.

| Aleexandraaaaa97 a răspuns:

Poate nu vrea sa mai fiti impreuna vrea sa fiti doar prieteni si nu stie cum sa iti zica. Ar trebui sa vorbesti cu ea sa o intrebi de ce se comporta asa
P.s nu te supara dar totusi la 17 ani inca mai spui mozol? Asta e cuvant de mahala sau de copii de 12 ani care spun ca s-au mozolit laughing nu ai auzit de sarut? Sau de pupat macar?

| Mariana99999999999 a răspuns:

Pai ar trebui sa o intrebi dc s-a distantat de tine si cred ca ar trebui sa treceti mai departe ( mai mult decat mozoleala )