anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o foarte mare problema, de cand am nascut nu ma mai recunosc nici eu nici sotul parca m-am transformat in cel mai rau om din lume, l-am adus la disperare, imi e asa mila de el cred ca daca era altul si faceam asa ma rupea cu bataia. Nu ma pot controla tip intr-una la el, arunc cu diferite obiecte in el, il injur, ii zic mars si dormi in sufragerie sa nu te mai vad in fata ochilor, ii reprosez mereu ca facem dragoste doar o data pe saptamana ca nu e in stare de nimic si daca continua asa imi aduc pe altul. Cred ca il stresez maxim mi se rupe sufletul, nu stiu cum am reusit sa ajung in halul asta.El zice ca din cauza mea facem dragoste asa rar ca in fiecare zi am crize din astea si ii piere tot cheful..eu stiu ca ma iubeste dar noi si inainte faceam dragoste foarte rar, cand spun inainte ma refer la perioada sarcinii..si eu voiam sa facem in fiecare zi si acum la fel..eu una cred ca nu se mai simte atras de mine pentru ca in timpul sarcinii am pus 12 kg pe mine si inca nu am reusit sa le dau jos, asta-i si motivul pentru care probabil am crizele astea. Ma gandesc ca nu-i mai place de mine ca se gandeste la altele care sunt mai slabe, mai sexy, mai frumoase si sigur o sa ma paraseasca, mereu se uita la video-uri cu fete siliconate, botoxate si cu unele chiar vorbestesad va rog dati-mi un sfat

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cauta motive la altii si nu da vina pe cele 12 kg puse pe tine in timpul sarcinii, ca nu-s ele de vina ci tu singura, care vorbesti fara sa gandesti.
Probabil ca nu esti speriata inca, ca te poate lasa balta barbatul ala, care s-a dovedit a fii un om bun si iubitor, de aceea te apuca tipatul si rautatile.
Uita de silicoane si accepta faptul ca esti mama, comporandu-te ca atare, ca nu ai de ce sa-ti mai pui silicoane ca sa atragi barbatii sau golanii, ca nu vei mai iesii la agatat de acum, ci vei fii o mamica adevarata, femeia unui singur barbat si doar pe acela trebuie sa-l faci fericit si sa sa-i captezi atentia.
Invata sa te iubesti asa cum esti, sa-ti iubesti copilasul si sotul si sa lasi capriciile de pizitpoanca, fiindca tot comportamentul tau te va duce direct la divort, singuratate, lipsuri, probleme, amaraciuni.
Baga-ti mintile in cap si aduna-te, ca toate femeiele care au nascut trec prin ce treci tu, iar marea majoritate devin mai radiante si mai atractive, cand sunt blande, fericite si implinit, ca femei.

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Cred că ai nevoie de un ajutor specializat, având în vedere reacțiile pe care le ai.
Sau o terapie de cuplu, având în vedere că nu reușiți să vă gestionați problemele. Tu arunci cu obiecte, iar el se uită și vorbește cu femei siliconate. Nu este in regulă!

| Freya1 a răspuns:

Daca nu scriai la sfarsit ca se uita si vorbeste cu altele as fi dat vina doar pe tine.
Ideea e in felul urmator.Intr-adevar,nu e ok cum te comporti si ar trebui sa iti reglementezi comportamentul, sa mergi la un psiholog, sa faci un pic de sport ca sa te simt ok cu tine si cat de cat se va mai remedia situatia.Dar si el la rândul lui ar trebui sa te susțină, sa stea cu copilul ca sa ai timp de tine si sa te asigure ca iti va fi alături nu sa vorbeasca cu femei pe internet.Tu poti sa ai o depresie daca ai născut curând si nu e de glumă, ai mai multa grija de tine si de copil, ignora-l o perioada si păstrează distanță și poate poate se va rezolva.

| Emilian65 a răspuns:

Linisteste-te, fii mai calma cu el. Are dreptate cand spune ca ii piere pofta de sex cand te vede pe tine ca tipi la el ca o nesatula de sex.

| Sofer a răspuns:

Faceți sex mai des. Și controleazăte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija ca el sa fie pe primul loc in viata ta, inaintea copilului, jobului, parintilor, prietenilor, etc (bine, tu pe primul loc si apoi el )