| marinela92 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare acum o zi sau doua am fost la o petrecere si acolo era un baiat care se prface ca ma uraste si ca nu ii pasa de mine si de fapt o faace si seara am fost distanti pana la venirea tortului si apoi toti s au pupat si si-au zis lma pentru ca era banchetul si m-am dus la el si i-am spus ca lui nu i-am zis lma apoi m-a luat in brate si dupa aia i-am spus ca sa ingropam securea razboiului dintre noi laughing si el a zis ca da ca vrea si dupa aia a spus ca o sa fim prieteni si am dat mana cu el la care dupa ce am dat mana cu el ma ia de ea si o pupa ce inseamna asta (ps nici nu m as fi asteptat la asta atata timp cat spunea ca nu ma suporta si el de fapt ma suporta si inca foarte mult laughing) funda

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! :*
Pai a facut un gest foarte frumos, rar auzi chestii din astea.Acum eu sper sa fie un gest real ca sa zic asa, referindu-ma ca sa nu-l fi facut urmarind ceva, sper sa fi fost din suflet.Pai daca totul e bine si frumos luati-va frumosilor. :* Ar trebui sa mai vorbesti cu el si poate sa il intrebi ce vrea sa se intample cu voi, adica sa fiti prieteni sau mai mult.Bafta! :*

| marinela92 explică (pentru Floreenofficial):

Pai a fost un gest real dar nu stiu daca ma place laughing

| Floreenofficial a răspuns (pentru marinela92):

Pai afla. laughing ia-l la intrebari. big grin

| Anonima264 a răspuns:

Eu cred ca te place!
Adica nu prea am auzit sau vazut ca sau facut chestii din astea!