| marinela92 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare acum o zi sau doua am fost la o petrecere si acolo era un baiat care se prface ca ma uraste si ca nu ii pasa de mine si de fapt o faace si seara am fost distanti pana la venirea tortului si apoi toti s au pupat si si-au zis lma pentru ca era banchetul si m-am dus la el si i-am spus ca lui nu i-am zis lma apoi m-a luat in brate si dupa aia i-am spus ca sa ingropam securea razboiului dintre noi si el a zis ca da ca vrea si dupa aia a spus ca o sa fim prieteni si am dat mana cu el la care dupa ce am dat mana cu el ma ia de ea si o pupa ce inseamna asta (ps nici nu m as fi asteptat la asta atata timp cat spunea ca nu ma suporta si el de fapt ma suporta si inca foarte mult ) funda

Răspuns Câştigător
| kissyou20lukas a răspuns:

De fapt el asa isi exprima interesul fata de tine prin indiferenta, ignoranta. Poate asa stie el sa-si exprime sentimentele, cred. Asta si astepta sa vii tu la el si sa-i spui ceva care sa rupa impresia "proasta" pe care o avea sau poate te credea (desigur pe nedrept) o increzuta si dupa gest si-a dar arama pe fata. Deci te place maxim :X big grin

2 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Poate asta este felul lui de a fi, asa isi exprima el bucuria, ca nu mai sunteti certati. Poate este chiar fericit ca v-ati impacat. Probabil nu si-a dat seama ce face, si a facut ce a simtit in acel moment de fericire. kiss

| vitbsk a răspuns:

E posibil să fie nebun după tine, să fiarbă sângele în el când te vede. Dar pentru că a auzit "nişte chestii" despre tine, să se ţină la distanţă pentru că în cugetul lui se dă o luptă. Adoptând o atitudine de aparentă ignoranţă încearcă să te scoată din memorie dar nu te poate uita. Şi tachinările dintre voi sunt rezultatul faptului că nu te poate uita, şi ţine la tine (altfel te-ar ignora total)
Mai e posibil să fi fost cuprins de frenezia petrecerii şi să reacţioneze sub influenţa impulsului. Iar gesturile tandre să-i deconspire sentimentele. În ambele cazuri ţine la tine şi se bucură că s-a terminat războiul rece dintre voi.