| marinela92 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare acum o zi sau doua am fost la o petrecere si acolo era un baiat care se prface ca ma uraste si ca nu ii pasa de mine si de fapt o faace si seara am fost distanti pana la venirea tortului si apoi toti s au pupat si si-au zis lma pentru ca era banchetul si m-am dus la el si i-am spus ca lui nu i-am zis lma apoi m-a luat in brate si dupa aia i-am spus ca sa ingropam securea razboiului dintre noi si el a zis ca da ca vrea si dupa aia a spus ca o sa fim prieteni si am dat mana cu el la care dupa ce am dat mana cu el ma ia de ea si o pupa ce inseamna asta (ps nici nu m as fi asteptat la asta atata timp cat spunea ca nu ma suporta si el de fapt ma suporta si inca foarte mult ) funda si vot big grinlaughing:X:X:*

Răspuns Câştigător
| Gilberta a răspuns:

De la dragoste la ura e doar un pas mic! Unor persoane le e greu sa recunoasca simpatica care o are pentru cineva si o fac pe inabordabilii! In concluzie va placeatiunul pe altul dar va era rusine sa va spuneti si "ura "dintre voi va apropiat mai mult. Succes

4 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

E un simplu gest de respect care ti l-a aratat

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

E un gest frumos.
*In my mind: Cu siguranta*. happy

| Zabbyel a răspuns:

laughing a vrut sa para "romantic"
si a ţintit si a si ochit din cate vad laughing[te-a impresionat gestu lui] a stiut sau stie ca nu iti place sa fi luata cu ignor(e)mai ai un pic si ii pici in "plasa"rolling on the floor succes devil

| chocco1995 a răspuns:

E frumos din partea lui, un gest frumos, si ti-a aratat ca te respecta! rolling on the floor