| Casa a întrebat:

Bună TPU

Am o întrebare, Acuma două zile am fost la întâlnire și ne-am văzut și a decurs bine lucrurile(după părerea mea) și acum întrebarea mea este că nu prea mai răspunde ca și cum răspundea in mod normal la mesaje (m-am gândit că are treabă că), de sunat nu o sun așa din,, senin,,, întotdeauna o intrebam înainte dacă pot să o sun și să vorbim. Înainte de plecare nu am sarutat-o, doar am îmbrățișat-o și am pupat-o pe obraz. (Sunt un tip mai timid de felul meu). Nu stiu dacă va ajuta cu ceva. întâlnirea a fost de la 16 până la ora 21.
Ce voi face? O fi supărată că i-am dăruit un trandafir? După cum am înțeles de la alții că nu era necesar să îi ofer o floare.
Va mulțumesc frumos că ați stat până la sfârșit și pentru răspunsurile oferite.

Răspuns Câştigător
| ZyRRe a răspuns:

Pentru prima intalnire ai procedat bine. Probabil si-a dat seama ca nu sunteti facuti unul pentru altul. Nu ii mai scrie cateva zile si vezi ce se intampla mai departe, daca iti scrie ea sau nu.

5 răspunsuri:
| Casa explică:

Am întrebat o aseară dacă e supărată, și a spus că da, nu pe mine și pe ea. deoarece nu a avut curajul să se judece etc. a încercat să se atașeze și nu se simțea,, ok,, așa a spus?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles, tu astepti sa te sune ea dupa 2 zile?
Trebuia ca a doua zi dupa intalnire, sa o suni tu si sa o intrebi ce face, cum s-a simtit cu 1 zi inainte samd.

| Crackman a răspuns:

Este problema ei daca nu te mai cauta, tu ti-ai facut treaba

| alexalx1234 a răspuns:

Nu te mai vrea. Doar a vrut să profite de tine. Oricum fetele au o groază de opțiuni. Mulți băieți le vor și au mereu de unde alege, dar băieții nu prea sunt căutați...

| Willis a răspuns:

Cine nu răspunde și nu caută să vorbească, îți dai seama și tu că nu îi place ceva. Deci nu vrea să țină legătura.
Ceva nu îi place.
Deci nu o mai băga în seamă.
Unele vor făt frumos călare pe BMW.
Să aștepte ele pe ăia, și când o apărea, să le bată și să își bată joc de ele.
Că așa le plac lor.