Si de ce ai vrea sa fii cu el incontinu daca el nu te iubeste? Daca te iubea nu te gasea obsedata/enervanta alea sunt pretexte:-J adica wtf ii spui ca il iubesti te consumi degeaba si chiar daca ar accepta ai putea sta cu el tu iubindul si el nu pe tine? Adica pur si simplu ar profita de tine si tu l-ai lasa... crezi ca merita? Eu zic sa il lasi in pace sa numa il bagi in seama indiferenta maxima! Si axeaza-te pe hoby-ul tau... ce ai vrut mereu sa fii pnm cariera ceva.Si oricum daca te iubeste si o sa te vada ca il ignori POATE DOAR POATE o sa se intoarca la tine, de multe ori asa se intampla stii vorba aia "nu stii ce ai avut pana nu ai pierdut".
Daca nu intelegeti. atuncea dati msg offline si eu o sa va explic mai asa.ca sh ca nu sh sa ma exprim
Eu zic sa il lasi in pace ca oricum daca s-ar intoarce la tine o s-o faca din nou ( sa se desparta de tine) la inceput o sa fie greu dar lasa. Sa vada si el cum e sa suferi.
Sper ca te-am ajutat.
Pai...
Lasa sa treaca o saptamana doua nu'i mai tr msje
Dupa care incearca sa ai o discutie serioasa
Spune'i ca ii spui ca il iubesti si bla bla bla.
Pentru ca tu chiar simti asta pentru el
SI vrei sa va impacati
DaddySGirl bai copile vezi'ti de trb.si daca ai sa imi dai un sfat da'l daca nu du'te si rupe'o in laba macar sa iti gasesti un hobby