| AlexPopescu123 a întrebat:

Am intrat in liceu in vara asta si m-am dus la intalnirea bobocilor si am cunoscut un baiat care mi-a dat fb lui.M-am intalnit cu el la mall, iar lucrurile s-au incurcat si am ajuns in dormitor! Mentionez ca sunt baiat si eu, dar nu am stiut niciodata ca sunt gay, iar ceea ce ma surprinde e ca mi-a placut! Ce credeti ca ar trebui sa continui sa fiu asa?

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Dacă tu te simși bine de ce nu? adică contează cum te simți tu nu altcineva. Dacă tu ești fericit într-o relație cu un băiat înseamnă că așa a fost să fie.

Dar dacă mă întrebi pe mine eu nu cred că o să fi gay toată viața...acum în perioada adoleșcenței că apoi o să devii normal.

7 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Daca iti place, de ce nu?

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai daca tie iti place si ti se pare ok, este treaba ta. Daca nu vrei sa continui asa, axeaza-te pe fete, dar daca tie iti place si cu baieti e ok.

| Radu284 a răspuns:

Fetele iti plac, sau doar baietii?

| NameHarris a răspuns:

Tu nu te-ai gandit ca poate alti cunoscuti de ai tai folosesct acest site si iti vad poza de la av si intrebarealaughing) Daca iti place sa o iei sus e treaba ta continualaughing

| SERIALS a răspuns:

Dar cum asa repede ati ajuns in dormitor?

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai continua daca iti place si zici ca te consideri gay; poate ai sa vezi pe viitor ca o sa ti placa si fetele si atunci o sa fii bisexual;

| nic3rr a răspuns:

Nu e prea bine, parerea mea.

Creed ca ai trecut prin momente grele in ultimii ani. Treaba ta ce faci, eu zic ca e mai bine sa lasi in urma ceea ce s-a intamplat.

Pace!