| MihaiSmeker a întrebat:

am o intrebare :

Am o fata in clasa de care imi place e cu o luan asu 2 mai mare decat mine eu am 13 ea app 14, spuentimi si mei cum sa o fac sa ii spun ca o iubesc ca sunt cam timid cu fetele de care imi plac fff mult si nu vr sa ma fac de rusine. cine da raspunsul bun si e adevarat cum zice are funda
Va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| SweetyღGirl a răspuns:

Awwww! Ce doolcee!:X
Vrei sa ii spui ca o iubesti? Du-te pe la spatele ei, pune-i mana la ochi si sarut-o, dupa spune-i ca o iubesti.Trebuie sa ai tupeu.Pana scapi de timiditate poti incerca sa ii scrii in caiet ca o iubesti.
ATENTIE! Daca si ea se comporta cu tine ca si cu un prieten incearca ce poti. Daca nu te baga in seama gandeste-te de 5 ori inainte;)

6 răspunsuri:
| skiziiskiz a răspuns:

1. ii poti scrie o scrisoare in care sa iti exprimi sentimentele[si sa i-o dai sub diferite forme]
2. poti ruga un prieten sa i spuna
3. ii spui unei prietene de a ei
4. ii spui pe mess
5.te imbeti si ii spui[ asta nu e recomandata, dar crede-ma ca prinzi tupeu]

| oOoBrBoOo a răspuns:

Pur si simplu meri la ia si iy zici "sti mie imi cam place de tine si nu ma intere cine stie eu te plac daca vrei sa fi cu mine nu o sa regreti dar daca nu asta e" Bafta

| amaliaamely a răspuns:

Hei! Prima data ar trebui sa ii scrii unj biletel in care sa o inviti la un suc sau la o plimbare in parca, Sau ii dai un bunchet de trandafiri...big grinSau ii scrii un sms in care sa iti exprimi sentimentelebig grinbig grinbig grin

| C3dRyK a răspuns:

Pur si simplu incerci sa ramai singur cu ea si atunci ii spui.
Si varianta 5 a lui Skiziiskiz e buna laughing)rolling on the floor).

| Bogdi_Bogdan_1990 a răspuns:

Pune-i un biletel in banca, ma. Invit-o la o cafea. Sau spune-i pur si simplu. Da nu ca o iubesti. Ca sperii fata. Zi-i ca ti-e tare draga.

| Rockyourlife a răspuns:

Te duci si ii spui in fata! nu te faci de rusine crede-ma! poate si ea de iubeste daca vrei da-mi idi-ul tau sa iti spun motivele pentru care sa nu-i spui pe mess ca o iubesti si alte chesti!