| oktavianuska a întrebat:

Buna TPU Am o intrebare Am o iubita care ne intalnim 2ani si jumatate care ne-am iubit foarte tare dar eu nu prea stiam cum sa ma cmport cu ea si o raneam foarte tare la care s-a saturat de mine si spune ca nu mai vrea sa ne intalnim dar imi scrie mesaje te pup dulce noapte buuna dar nu imi spune ca ma iubeste de relatii am avut serioase stiti voi la ce ma refer oare ar fi ceva so pot cuceri sa ma iubeasca din nou va rog ajutati-ma este cale de intoarcere o cina romantica ar fi cred ca ceva bine sa-i spun ccat de tare o iubesc si mii greu fara ea dar nu stiu aranamentu cand sai ccer dragostea inapoi as vrea sa stiu pasii adica cand vine la mine cum sa ince totul dau funda pentru celma bun rs

Răspuns Câştigător
| precious30 a răspuns:

Probabil ai reusit sa o dezamagesti de prea multe ori si ii este greu sa mai aiba incredere in tine.
Daca spui ca inca iti trimite sms-uri este clar ca inca simte ceva pentru tine si ar trebui sa iti dea de gandit lucrul asta. Trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti prin schimbarea comportamentului tau.
Succes

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand vine la tine, pup-o, dupa care va puteti face si planuri pentru urmatoarele zile.

| TeckTonik997 a răspuns:

Ar trebui sa o impresionezi daca inveti sa scrii corect si sa pui semne de punctuatie, crede-ma. Mai bine ar fi sa ii spui sincer, uitandu-te in ochii ei si atat.