| diana_1758 a întrebat:

am o intrebare am un iubit si imi place ff mult de el dar nu stiu cum sa ii arat asta suntem impreuna de mult neam si sarutat neam imbratisat dar vreau sa trecem la un alt nivel vreau sa fac frenci cu el dar nu gasesc momentul potrivit imi spuneti si mie va rog cum pot sa fac asta ca relatia sa mearga mai bine? vreau sa avansam mai mult inca nu am avut curajul sa il iau de mana, si imi pare ca daca nu mai avansez eu cu ceva o sa ma ignore complet deja incepe sa ma evite. cand il chiem asa ne plimbam gaseste tot felul de scuze si nu stiu ce sa mai fac ca sa il conving sa vina aici cum pot sa fac sa se indragosteasca din nou de mine asa cum a fost de la inceput?

Răspuns Câştigător
| Choco a răspuns:

Pffff pai daca nu te-a sarutat inca FRENCH ins ca clar nu te place. in ziua d azi perechile se saruta french d la prim intalnire laughingasa ca mai bine lasa`l in pace si gaseste`ti unul care sa te placa cu adevarat

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,invita-l la o plimbare si spune-i ca ai o supriza pentru el. Daca refuza spune-i :"Pacat, caci era una dulce"si tot convingel pana vine. apoi incepi sa-l ti de mana si la momentul cand se face liniste intre voi si va apropiati sarutati-va si cu incetu cu incetu trece-ti la frantuzimi.
Sper ca te-am ajutat.