| Winners10 a întrebat:

Am o intrebare. Am vazut o fata pe Facebook ce mi-a atras atenti si as dori sa intru in vorba cu ea, sa ne cunoastem sa ii spun ca o plac, insa nu stiu cum. Ceva idei? Nu am avut relatii foarte mult si nici prea serioase... ultima a fost acum cam 4 ani. Va rog sa ma ajutati. Imi doresc enorm sa ies din " aceasta pasa neagra ".

2 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Te bagi in seama, incerci sa o cunosti. Comunici, mai schimbi o vorba, o gluma. Daca nu-ti ofera atentie, nu e capat de lume.

| 1Me9 a răspuns:

Asa direct, e imposibil bro.Adica, fetele frumoase se lasa greu rau de tot, stiu din propria experienta. Poti sa incepi prin a ii spune hei, si sa continui cu ceva legat de un hobby/cluburile prin care iese care sa fie comune.Niciodata sa nu incepi cu,, Buna, ce faci?" pentru ca strici tot farmecul conversatiei.
Eiii bine, dupa ce incerci sa o cunosti macar 2 zile, in perioada asta de timp ar cam trebui sa iti dai seama daca si ea vrea sa afle chestii despre tine, nu doar tu despre ea... daca nu e interesata, nu te baga. Dupa, daca ea e interesata de tine si vrea sa vorbiti in continuare, spune-i ca ai vrea sa iesiti in oras la o pizza sau ceva in genul acesta.
Asa am facut eu mai mereu, uneori a mers, alteori nu.Nu e bai, are balta peste, dar, nu te lasa nici tu usor, be a warrior man!