| niko32 a întrebat:

Am o intrebare, aseara am facut sex cu iubitul si azi mi-a venit oare pot ramane insarcinata? Mentionez ca nu si-a dat drumu in mine. nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa raman

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Daca ti-a venit astazi sigur nu ai ramas! Daca peste cateva saptamani (2-3) iti este teama sa nu fi ramas (desi este imposibil) fa-ti un test de sarcina.
Oricum protejati-va, copii! De ce sa va riscati viitorul, viata pentru cateva minute de placere? Crezi ca merita? Eu sunt convinsa ca nu!

10 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Nu.daca ti-a venit nu esti insarcinata si daca si nu si-a dat drumu' in tine nici atat...ca sa fii insarcinata trebuie' sa se"intalneasca" un spermatozoid cu un ovul

| marmusic a răspuns:

Mmm... daca zici ca nu-si a dat drumul in tine si ca azi ti-a venit atunci nu ejtiinsarcinata funda?

| AJUTORI a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in tine si a folosit prezervativ nu poti fi insarcinata.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-ai raspuns singura.Nu prea poti ramane insarcinata cand nici nu-si da drumul si iti si vine! Daca ai asemenea nelinisti,insa,ia un test de sarcina, asteapta sa-ti treaca ciclul si fa-l! Insarcinata, nu esti!

| Al3csik a răspuns:

S-a inventat prezervativul rolling on the floor

| Nini_2680 a răspuns:

Buna! Poi daca el nu si-a dat drumul in tine nu ai cum sa ramai insarcinata, deci nu fi ingrijorata! Si data viitoare protejrazatehappy

| babylove a răspuns:

Nu daca ti-a venit, data vitoare protejati-va cu un prezerbativ toturi pentru a nu va trezi cu un bebe mic :X

| missbee a răspuns:

Imposibil. Cu 6 zile înainte de menstruație este perioada infertilă, ovulul este mort, deci nu ai cum să fii însărcinată. Faptul că ți-a și venit menstruația e dovada cea mai clară. Nu are rost nici să îți faci test, și nici să iei vreo pastilă.

Baftă!

| annna a răspuns:

Nu esti insarcinata stai calmahee hee

| Ambasada a răspuns:

Daca ti'a venit nu ai cum sa ramai insarcinata laughing
Lol da cum faci tu sex fara sa stii lucruri elementare?raised eyebrows
Cati ani ai copila?
Si.ai grija cu prietenul tau ...ca se pare ca profita de naivitatea ta laughing!