| Piper987 a întrebat:

Am o intrebare, azi eu si partenerul meu am avut un preludiu si de obicei trecem direct la act. De data asta spre mirarea mea, a luat initiativa si mi-a facut un sex oral pentru prima oara. M-am mirat pentru ca am mai vorbit despre asta si mi-a spus ca nu a incercat decat cu prima lui iubita si nu a fost fan de aceasta practica sexuala. Deci nu am vrut sa il oblig sau altceva, pentru ca si fara ma simteam ok. Azi a incercat, si se descurca bine dar la nici macar 2-3 minute si a pus preservativul si am trecut la actul sexual tipic. Nu am inteles de ce nu a continuat, nivel igena is ok is curata tot. I am zis ca mi-a placut, si ca ma mir ca a incercat. A zis ca nu se pricepe dar ca vrea sa invete sa ma satisfaca si mai mult pe parcurs. Dar mi-e frica ca poate nu vrea sa recunoasca ca nu-i pentru asa ceva, eu nu vreau sa creada ca i obligat eu vreau sa o faca din drag. Cum si eu i practic sexul oral pana se termina. O fac pentru ca il iubesc si o fac din drag nu mie scarba. Voi ce parere aveti? Credeti ca sunt eu prea paranoica si imi fac filme degeaba? Sau poate nu i-a placut gustul?

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Vă încurajez să mai faceți sex doar după ce văcăsătoriți.

| corbulalbrosu a răspuns:

Starea ta de frustrare este intemeiata. Va trebui sa-i dai de inteles sau sa-i spui in timp ce efectueaza cunilitia, ca o face foarte bine, ca se pricepe si te simti excelent. Orice barbat ar cam trebui sa-si dea seama si/sau sa inteleaga ceea ce este de ...inteles. Daca NU pricepe, spune-i-o direct fara nicio retinere. Succes!

| Sofer a răspuns:

Îl poți întreba dacă ii place sau nu gustul. Dar dacă îți face la fiecare partida oral. E super

| Crackman a răspuns:

Ii zici direct ca vrei mult.
Din pacate noi nu stim cat si ce vrei. Nici el

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Nu stiu de ce te vaiți. eu in alea 3 min îmi dădeam drumul instant, daca e prima dată eu zic ca e bine așa laughing)